torsdag 12 februari 2009

Award!

Tack Zion och Starannis för den fina utmärkelsen och följande ord: Strömming också en ev de första sybloggarna jag fann, du syr så himla fina kläder och är en stor inspirationskälla för mig! och Strömming: En hejjare på att sy.

Såhär i vinterslaskets grå dagar som kantas av sömnbrist, trytande ork rättså lite inspiration och skaparglädje så värmer verkligen en sån utmärkelse lite extra!

Såhär är reglerna för utmärkelsen (men de är ganska kända vid det här laget!)
*Vinnaren sätter loggan på sin blogg.
*Länka till personen som utmärkelsen kom från.
*Nominera minst sju andra kreativa bloggar.
*Länka till dessa bloggar i din blogg.
*Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar.

Jag brukar inte lämna utmärkelser vidare så ofta för det tenderar att gå inflation i dem och bara snurra runt runt, men idag känner jag för att berätta vilka bloggar som verkligen inspirerat mig och som får mig att känna den där hungern i sytarmen igen!

OttoPippi: En av de första bloggar jag stötte på när jag i April 2008 började min blogg. Jag vet att du skrev till mig i början något liknande " vi verkar vara på ungefär samma stadium i vårt syende så vi kan nog hjälpa varandra mycket framöver". Du ska veta att du är en stor hjälp och en stor inspirationskälla för mig. Både vad det gäller sömnad och andra små ting vi dryftar över nätet! Tack för det!

Ett Tu Tre:Du är så otroligt duktig och gör så fina och välgjorda kläder. Du bjuder dessutom på roliga och allvarliga anekdoter och funderingar vilket gör din blogg till en av mina favoriter!

Kalunji: För att du har en så speciell personlig stil. Jag gillar verkligen att läsa din blogg, vare sig den handlar om sömnad eller om om resor eller annat!

GoSi: Du är en stor inspirationskälla som jag följt sedan jag började blogga. Du kan konsten att kombinera tyger och syr otroligt fina kläder!

Florin: Din blogg var också en av de första bloggar jag hittade i våras och är en av de snyggaste bloggar jag sett rent desinmässigt MEN också innehållsmässigt. Vare sig det är möbelrenovering, smycken eller kläder som visas är allt alltid av högsta kvalitet och bara såååå snyggt!

Retro Elephant
: Din blogg rockar fett! Blir alltid glad när jag ser ett nytt inlägg hos dig för då vet jag att jag kommer få se något vackert!

Rättvisa Barn: Underbart eko! Inspirerande både i design och tanke!

Känn inte att ni måste skicka utmärkelsen vidare, jag kände bara att jag ville berätta att ni verkligen inspirerar mig!

8 kommentarer:

Zion sa...

Du har fått samma award av mig igår. Men min kommentar kan inte ha registrerats. men det gör ju ingenting. Kram

Strömming sa...

Nej det hade jag missat, det ska genast kollas upp och rättas till! :D

OttoPippi sa...

Tack snälla kära vän och medbloggare!!!!! För allt!! :-) :-)

Retro Elephant sa...

Tusen tack för nomineringen, gör mig väldigt glad. OM jag skulle skicka vidare den så skulle du helt klart få en av mig!

//Lina

ps. snart skall jag sy något av det fina elefanttyget :)

florin sa...

Jag bllir så otroligt glad för de fina ord du skriver om mig! Du har förgyllt min dag, tack snälla du!!!

Ett Tu Tre sa...

Tusen tack snälla goa du. Det värmde behövligt i en period av just genomgången influensa, ja inte bara jag utan hela familjen har varit sjuka sen snart två veckor tillbaka. Så dina ord känns som riktigt lördagsgodis för mig. Attt du sen är en stor inspirationskälla tillbaka gör ju bara det hela ännu bättre.

Cecilia Nilsson sa...

Hej. Jag har en utmaning till dig på min blogg. Välkommen att ta dig an den....

Anonym sa...

Tack vad du är rar! Du inspirerar mig också med dina roliga och fartfyllda inlägg, alltid roligt att kika in hos dig! Tack själv för din inspiration=)