lördag 24 mars 2012

Två små!

Lille-lillebror växer! Och trots att han är nr 3 och trots att han har ärvt ganska mycket kläder från sina storasyskon så behöver han lite "eget" nysytt också, eller hur!?!

En liten body i svamptyg,. mönster från senaste Ottobre. Var tvungen att testa mönstret och sy en farfarsknäppning. Har länge velat sy en sådan men inte vågat. Men det var ju faktiskt busenkelt! Snyggt blev det också. Sydde strl 50 men den är ganska stor i storleken, precis lika stor som en PoP strl 56 faktiskt, och PoP är ju kända för att vara stora i storleken!

Bodyn i elefanttyg syddes faktiskt i höstas, till syfestivalen. Mitt egna mönster för kuvertbody, strl 62.

6 kommentarer:

K.YRA sa...

Vilka fina body! Gillar svamptyget riktigt mycket, blev väldigt fint med röda kantband. Jag har inte heller vågat mig på att sy farfarsknäppning men om du säger att det det är enkelt kanske jag vågar mig på ett försök..

Denice sa...

Jag är sugen på att testa bodyn med farfarsknäppning också. Kanske får ge en till min kollega som ska ha barn i juli. Det är ju så svårt att sätta tänderna i nya mönster. Du är fantastiskt duktig på att sy, ser helt perfekt ut, båda bodysarna. Och jag är helt kär i svamptyget :-)

Eli sa...

Kjempefine bodyer! Nå fikk jeg også lyst til å teste ut det mønsteret, om det ikke er så vanskelig...

barbara sa...

Så söt bodyn med elefanterna blev med brun kant!! har ju också tyget hemma så nu har jag blivit inspirerad!

Lime by me - Lime design sa...

Jättefint med farfarsknäppningen! Har inte heller vågat mig på det. Och svamptyget är så sött!

Tinis sa...

Hej!

Så fina! Jag har precis sytt det här sprundet på en tröja ur samma tidning. Jag drog mig till minnes att du kommenterade sprundet i sewalong-gruppen på facebook och kikade in här. Har du sytt ner kantbandet för hand på baksidan? Just det momentet fick inte jag så snyggt nämligen...

Mvh Christine Selse