söndag 3 juni 2012

Nosh Organics och funderingar om framtiden!

Dessa fyra tyger från Nosh Organics kommer att komma in i mitten av juli! De är 100 % ekologisk bomullsinterlock, 200 g/kvm och ligger på 150 cm bredd. GOTS-certifierade tyger! Eftersom det är interlock så har jag tagit ganska små mängder av tygerna så vill ni ha får ni hålla ögonen öppna när dessa släpps till försäljning!
Jag började ju att trycka tyg och sälja för att jag ville ha fler ekologiska tyger på den svenska marknaden. Nu har jag tagit in många tyger som inte varit ekologiska men kommer i fortsättningen att försöka att bara ta in ekologiska igen. Har funderat på vilken riktning jag vill att Strömming ska ta och då är det mot det ekologiska jag drar! Hoppas ni drar dit med mig!Tror helt klart att ekologiskt är helt rätt och jag hoppas att fler kommer att producera ekotyger och att det är det som i framtiden kommer bli normen!

Det kommer så mycket nya tyger nu och det är jätteroligt! Jag vill dra mitt lilla strå till stacken och satsa på eko, så jag kommer att ha de tyger jag har nu och sälja dessa till de är slut men tyger som inte är eko kommer inte att förnyas i lager. Strömming själv kommer att trycka nya tyger i lite lagom takt, några om året hoppas jag såklart på men någon tygexplosion av strömmingtyger kommer ni inte att få se. Smalare och smartare kanske man kan uttrycka framtiden?!

Däremot hoppas jag på att kunna inspirera andra tygtryckare att satsa ekologiskt också! I k a s y r har ju kommit med ekotyger nu och jag hoppas såklart på att få se fler ekotyger även där! Ni också eller hur?! Jag fullkomligt älskar hennes tyger och vill gärna ha dem i mitt sortiment!

Hoppas ni är med mig framöver också!

11 kommentarer:

Sue sa...

Jag är med! Känns helt rätt med ekologiska tyger :)

Camilla/NÅNI by Smillas design sa...

Det är bra! Och det är viktigt att följa sin övertygelser även om det inte är så lätt alltid. Så jag hejar på dig, du är superbra!

od Andulky sa...

Självklart vill vi ha ekologiskt!!

Åsa Tidqvist sa...

såklart vi hänger med =)

makrill sa...

Dessa tyger är jättefina!! Klart vi vill ha ekologiska tyger :)

Jag är bara lite rädd för att du släpper dem och jag inte hinner med att beställa, eftersom det är mitt i min flytt...

Anna Johansson sa...

Jag är med! Jag köper hellst ekologiska tyger. Jag har ibland tänkt att jag bara skulle köpa ekologiska tyger, men så finns det ju så mycket annat fint jag bara måste ha, men mycket ekologiskt köper jag

MiMeLin sa...

Mer ekologisk är jätte bra!

Solveig Lövendahl sa...

Mer eko, smalare, smartare låter som en bra framtidsvision tycker jag!

Det var längesen jag kikade bland dina tyger, nu hittade jag många, många som jag så gärna vill sy av. Tyvärr har det varit dåligt med inspiration, ork och lust att sy här på senaste tiden, men dina fina tyger lockar verkligen. Snart kanske...

Solhaga sa...

Jag är med! Eko är det enda rätta!! :-)

lakritsbysandra sa...

Satsa på ekologiskt i mindre mängd, jag kommmer köpa!

Anonym sa...

Hej Susanna!
Jag har precis hämtat fartyget och velour ifran postenombudet - de är sa fina!!! Det är jättebra att du satsar pa ekologiskt tycker jag! Det var precis det jag letade efter och det var sa jag hittade din blog.
Jag kommer säkert att handla hos dig igen och önskar dig all lycka till!
Sandra