lördag 15 november 2014

Retro birds

Jag tror att del flesta som följde min blogg nu mer följer vår sida på FB. Men om ni inte gör det så kanske ni har missat vårt senaste tyg som kom nu i veckan RETRO BIRDS som Hanna Karlzon har designat.
Ekologisk (GOTS) bomull med 5% lycra.

Finns i butik! Välkomna in! Där finns även andra nyheter både från oss och från andra mindre företag. Vi har ju även mönster från Cake och Tilly and the Buttons. Tilly kom med ett nytt mönster nu i veckan, en fantastiskt fin klänning, och vi väntar in det snart! På Tillys blogg finns en tävling om en symaskin värd ca 6000 kr för de som sytt klänningen innan den 14 december.
Då många önskar att handla "allt" på ett och samma ställe, och framförallt efter många förfrågningar på mässor, kommer vi att ta in några mönster från Minikrea på barnkläder. Det är mönster och modeller som passar våra trikåtyger och vi hoppas att ni ska gilla det här tillskottet i butiken. Vi märker främst när vi är ute att många letar efter basmönster till barnkläder och nu kan vi erbjuda detta!

Vi kommer även ansatt att få in enfärgad jersey, interlock och mudd i några basfärger. GOTS-certifierade såklart! Mer info om detta kommer! Vi har även enfärgad merinoull på ingång, i svart, brunt, vitt och mörkgrå melerad. Mycket spännande, de borde inkomma nu i veckan. Dessutom väntar vi på påfyllnad utav mönster från Cake då dessa snabbt säljer slut trots att vi fyller på och fyller på. Denna gång har vi tagit i i vår beställning och hoppas att lagret kommer att stå sig iallfall några veckor!

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej:)
Säljer du ngr babykläder i regnbågstyg eller vet var man kan köpa regnbågstyg?🏳️‍🌈<3
M v h
M