fredag 26 september 2008

Jag provade blöjan

och trots den ganska dåliga resåren i benen höll den tätt och fint för både det ena och andra! Här ska sys fler! Fyndade naturvit fleece häromdagen, ca 2 meter för 80 kr så jag har att sy innerdelen av och en massa fultrikå från tradera. Gör ju inget när blöjbyxorna är så fina ändå! Ekologiska byxor från Imse Vimse. Här ska sys blöjor för kung och fosterland. Och en jacka till mig....ska bli spännande att se om jag kan!

7 kommentarer:

linnzan sa...

Du är ju så duktig så blöjor ska väl inte vara ngn match för dig! Lycka till med jackprojektet, ska bli spännande att se.

OttoPippi sa...

Jag nåste erkänna (som aldrig provade tygblöjor eftersom jag hade jubliksom dubbelt av allt :-)) att jag inte fattar VAD på blöjan det är du syr och VAD som du köper?? Är kanske lite trög.... :-) :-)

En jacka till dig själv!!!!! Guuuuud så spännande det skall bli att se den då!!! Ser mycket fram emot resultatet!! :-)

Ha en skön helg!
Kram!

Susanna sa...

OttoPippi: För att stilla din nyfikenhet - jag syr det som suger upp kisset (blöjan) och köper det som håller torrt mot kläderna (blöjbyxan). Fast det finns även de som har vattentätt skikt ytterst på blöjan och då kan man skippa blöjbyxan. Det är en djungel, men jag ska sy samt köpa begagnat på sjalbarn.se

Oh, jag ska få låna provdocka så jag kan 'prova' fat jag har bäbis på magen! Just nu åker tyget till jacka tvättmaskin... hoppas I sover imorgon lite så jag hinner klippa!

Hello sa...

Du har en utmaning på min blogg!

Ett Tu Tre sa...

Kul att blöjan höll tätt. Tygblöjor ser så snygga ut med fina ytterbyxor i olika glada och mönstrade tyger, annat än trista och miljöovänliga engångsblöjor (tröstar mig lite med att våra är svanen-märkta).
Och en jacka till dig själv - håller med Ottopippi, det ska bli kul att se.

mustafa sa...

oj, att du pallar sy blöjor! har kört med vikblöjor i sådana där ytterbrallor och det funkade hur bra som helst och så kunde jag sy annat istället som inte blev nerkissat/-bajsat.

Hello sa...

O förlåt! Jag har alldeles glömt av blöjorna. Jag ska försöka fota ikväll!!!