torsdag 11 september 2008

Sy-festival

Åh, jag som trodde den var i Malmö har funderat på HUR man skulle kunna åka dit. Men den är ju i Kista! Wohoo för det för det betyder ju att jag kan åka dit enkelt! Visserligen 2 månader dit, men glad blev jag ändå!!

4 kommentarer:

Nakiito sa...

haha, va rolig du är. Wiiiihooo, det blev plötsligt kortare för dig och btydligt längre för mig att åka. Den i Malmö var denna helg och det var inte så mycket där. Det var ngr symaskinsbutiker som ställde ut. Roligt var att jag fyndade 20st ragkedjor för 40spänn. Det är wiiihoo. Jag ska försöka komma upp på festivalen nära dig.

Kram

Susanna sa...

Åh då kan vi ju ta en träff där istället för den på URF som inte blev!

Jag har mest amning i huvudet så jag hade helt blandat ihop alla mässor! Tänk vad lite som kan göra en så glad! Fast mest glad idag blev jag för det leende jag fick av I till frukost! Mmmm jag smälte!

OttoPippi sa...

Vad underbart med ett leende från I!!!! Och en symässa nära dig (avis, avis :-) :-)). Ha det gott och kramar I från mig!

Ett Tu Tre sa...

Åhh, jag ligger efter med kommentarer hela tiden. Ja, kul för dig med en symässa nära, den stora i Malmö brukar vara i mars, april nån gång, och då ska jag dit, men roligt för dig att kunna planera in ett sånt evenemang.