söndag 5 oktober 2008

Två platser i bilen från Uppsala till Jofotex


Jag och en kompis tänkte ta en tur till Jofotex på lördag den 11 oktober. I ska också med. Det betyder att vi har två platser kvar i bilen om någon annan tygoholic vill hänga på! Det kan bli lite trångt i bak då barnstolen står där, men Jofotex kanske kan vara värt det?!

Skriv här eller maila mig på sy-stromming@hotmail.com om du vill följa med. Vi tar E4n ner så bor du i Stockholm eller någonstans längs vägen finns möjlighet att bli upplockad.

7 kommentarer:

Hello sa...

Oh, så härligt det låter! Nu passar det inte bra alls den här hösten, vi ska gå från att vara Gävlebor till att åter bli huvudstadsbor och vi flyttar om tre veckor och har tre barn ióch inte en enda låda packad... Men nästa gång kanske!

Y sa...

schysst initiativ! Stanna gärna förbi i Strängnäs på årets marknad om ni ändrar väg. Jag hänger gärna på någon annan gång.

Anna sa...

Ååh! Vilken trevlig idé! Jag blir ju helt avundsjuk på er. Vi rör oss också söderut till helgen - nämligen till Uppsala (!).

OttoPippi sa...

Jag vill med!!!!!! Ni kan väl ta omvägen förbri Göteborg och hämta upp mig?? :-) :-) :-) Skämt å sido är jag jätteavis på dig! Vill också dit!! Själv skall jag iofs på bröllop i helgen och det är ju superkul det med :-)

Ett Tu Tre sa...

Synd att jag bor alldeles för långt söderut för en sån resa, annars hade jag velat följa med.

Hanna sa...

Nu önskar jag att jag bodde kvar i Uppsala för då hade jag hängt med direkt. En omväg förbi Malmö är väl inte att tänkta på?! :-)

Bustråden sa...

Hoppas ni haft en bra dag och hittat mycket roligt, blir spännande att se vad du köpt!