måndag 16 november 2009

För kladdiga hakor och nappspottande bebbar


En beställning som ska till webshoppen Vyssan Lull har färdigställt i dagarna och är nu redo för leverans. Tidigare har klänningar och skjortor levererats och den är gången är det nappband och haklappar som ska hitta nya hem i USA. Superkul! Webshoppen drivs av en svensk tjej som säljer skandinaviska märken som Urban Elk, Katvig och Duns men som även saluför svenska sybloggares kläder som Doris & Assar, Sygryn och Strömming.

Hur som helst, 8 st haklappar i den fina blommiga retrofrottén som jag har bytt till mig från Mannagryn och 16 st nappband i fyra olika tyger som beställaren valt. Haklapparna har alla baksida av PVC-fri plastad frotté och kantade med vit snedslå. Nappbanden har tryckknapp då nappar med ring är vanligast i USA. I vanliga fall brukar jag återanvända knäppen från hängslen som jag köpt second-hand men jag kunde inte hitta 16 st knäppen på en gång så jag valde att köpa nya från Bibbis.

Mönstret på haklapp är mitt eget med utgångspunkt i haklappar som jag gillar och som jag tyckt fungerat bra till I. På bilden av nappbanden är en strömminglapp vänd åt fel håll, detta band har ersatts av ett band som är likadant men som har lappen åt samma håll som de andra banden, men så orkade jag inte fota om allting.

7 kommentarer:

Bobo/Rumba de kransen sa...

Vet inte om jag skrivit det förut men jag älskar haklapparna. Jag brukade också köpa 2hand-hängslen men de börjar bli svåra att få tag på plus att de inte alltid håller så hög kvalitet. Bibbis är bra.

PS. Härmas så mycket du vill. :)

Moi! sa...

Tänk att du hinner leverera till Vyssan ull också nu när vi har marknaden också. Tufft!

frisky frog sa...

Kul att du får leverera till det stora landet i väst!
/Ha en go höstruskdag!

Åsa Tidqvist sa...

jättefina saker alltihop!

Krimskrams sa...

Så mycket fint! Haklapparna är helt ljuvliga :-)

Vindling sa...

Väldigt mycket snyggt! Håller tummarna för att dina grejer ska sälja bra "over there" :)

Tygterrier sa...

Tjusigt! Inte nog med att de stoppar kladdet - men blir glad av dem också :-)