torsdag 14 oktober 2010

Till mig!

 Till slut fick jag ändan ur och sydde ett helt gäng tygbindor. Åtta stycken för att vara exakt. Några har mjuk och go bambuvelour innerst och några har fint mönstrad (och mjuk) flanell. Alla har bomullsfrotté som kärna och PUL på utsidan.

PUL-tygerna kommer från Wazoodle, flanellen är från Etsy och frottén från en urtvättad handduk. Knapparna är KAM-tryckknappar som jag vanligtvis använder i tygblöjorna.  Förra gången jag visade en binda fick jag frågan eller kommentaren från någon som undrade varför jag inte sydde dem som jag gjorde med blöjorna, på overlocken, istället för att vända dem och sy stickning runt kanten. Det var en bra fråga så denna gång gjorde jag det och det gick helt galet snabbt att få dem klara.

Sköna är de också. Kan varmt rekommendera tygbindor till er som aldrig har testat!

Jag har ikväll också lagt ut lite nya tyger i shoppen. De finns i väldigt få metrar så passa på innan de försvinner! Här är ett smakprov på ett av tygerna! Tunn och följsam bomullsinterlock.

6 kommentarer:

od Andulky sa...

Superfina! Jag har också OLat mina, går galet snabbt!

Miiaoo sa...

jättefina ju! Härliga färger, en glädje att ha mens nu kan man tänka sig!! =o)

Kalamajt sa...

superfina! Har just beställt några flanellklipp från emiliten, så nu ska jag också få snygga ugglebindor! :) Fast numera har jag gått tillbaka till att vändsy mina eftersom min OL beter sig så knasigt :-/

Åsa Tidqvist sa...

Så fina, de SER verkligen mjuka ut =)

Titinea sa...

Snyggt! :D

Jenny sa...

Jättefina! Jag vill också ha en OL :-) Det är ett evigt pyssel att vändsy.