onsdag 9 mars 2011

Troll till min trollunge

Hon växer! Som en raket växer hon just nu, lilla I. De byxor hon nyss kunde ha har förpassats till lillebrors klädlåda och hennes låda gapar tom. Har inte haft så stor lust att sy byxor på sistone men ett par har hon i alla fall fått och de gillar hon mycket. Mjuka tygers härliga trollvelour går ju inte att låta bli att älska. Enkel modell på byxa med resår i midjan och muddar i benen.

Tyvärr tror jag att jag fiskade upp en något för stor storlek på mönstret och inte kollade så noga så de är liiite för stora för I. Men de används ändå, lite baggy funkar ju också :)

Längst ner ser ni mina nya fina storlekslappar. Har tagit hem en omgång testlappar från en ny leverantör och de är superfina. Funderar på att ta hem lite mer så fler kan få använda dessa. Finns med både svart och vit bakgrund.

5 kommentarer:

ANNAS ALSTER sa...

Mysiga byxor! Menar du att ta in lappar och sälja vidare? Vore intressant. Du, hur går det med runda elefanter och staden-tygerna? Längtar!

Hanna P S sa...

Trollen är mysiga.

Pyssellycka sa...

Ser väldigt mysiga ut!

Jenny sa...

Dom såg riktigt mysiga och sköna ut!

KnuzZ sa...

Gu vad fina byxor! Har haft just detta tyg med trollen hemma nu i ca ett år och nu när jag såg denna bild så känner jag att nu är det dags att sy i det!

Det där med storlekslappar är jag oerhört intresserad av! Du får hålla oss uppdaterade om du köper in en massa för då vill jag minsann beställa=) Finns det någonstanns där man kan köpa bara ca 10 av varje storlek för rimliga priser? Bara sett webbutker där man måste köpa 30-50 av varje storleksangivelse =/ Så mycket kläder syr ju inte jag ....