måndag 15 augusti 2011

Enfärgad PUL på metervara?

Är det någon som skulle gilla ifall jag tog in några färger enfärgad PUL så att man enkelt kan få tag i det? Jag säljer ju lite PUL från Myllymuksut men endast som blöjklipp (även om 3 blöjklipp blir ca 0,5 meter på helbredd) och den jag tagit in är mönstrad. Ännu i alla fall.

Men hur som helst, jag gillar Myllymuksuts PUL och funderar på att ta in lite enfärgad också som komplement till den färgade och sälja denna som metervara. Priset blir runt 145 kr/metern för denna PUL (som in Finland men med svensk frakt för kunderna). Jag tycker helt klart att Myllymuksuts PUL är överlägsen annan jag testat.

Jag har även andra kontakter som gör att jag kan ta in enfärgad PUL till bättre pris. Fortfarande bra kvalitet och pris strax under hundralappen per meter. Problemet med denna är att jag måste köpa större mängd av varje färg och då inte kan ta in lika många färger.

Ni som efterfrågad enfärgad PUL, vad är viktigast för er, många olika färger eller ett billigare pris?
Jag funderar på brun, turkos, solgul och någon fin rosa färg av den billigare om det blir denna jag köper in. Vad tror ni om detta, lämna gärna en kommentar!

3 kommentarer:

Kristin / lilla t sa...

Om kvalitén är bra är jag helt klart för bättre pris på bekostnad av antal färger. Tycker det låter som fina färger du tänkte ta in av den billigare sorten.
Men min åsikt kanske inte ska väga så tungt eftersom jag knappt syr blöjor...

Titinea sa...

Jag gillar också Myllymuksuts PUL, de billigare jag testat har varit av olika kvalité, en del bra och andra lite mindre bra, men alla har hållt vätan inne. Jag skulle nog kunna köpa av båda.

Henrietta sa...

Pris framför färger. Jag använder bara PUL till bindor och då syns den inte :o)) Men även till det högre priset skulle jag köpa. Skönt att kunna handla inom Sverige.
//Henrietta