lördag 20 augusti 2011

Fler träningsbyxor

Träningsbyxor verkar inte behövas här faktiskt, det går så bra med potta och trosor! Härligt när det är så! Dock blev några vänner intresserade av att testa sådana här träningsbyxor så jag sydde två par till.

Mönstret är Tinkle Time Trainers strl M enligt mönster men med mudd i ben och mage istället för den rekommenderade fleecen. De är dessutom tightare i både ben och mage än mönstret.

De i gröna paraplyflygare (från Lilofant) gick till kusinen men de var för stora, å andra sidan kunde de användas på natten sa syster min. De med biltyget gick till en bekants son och de passade bra och fyllde sin funktion. Kul att höra! Båda har ett fastsytt inlägg mellan yttertyg och fodertyg som består av två lager tjock bambufleece samt ett lager PUL som hindrar ev väta att komma ut i kläderna. Dock klarar en sådan här byxa bara en mindre olycka och kan inte användas istället för en tygblöja! Perfekt för den som ska lära sig gå på pottan/toan  med andra ord!


3 kommentarer:

Skatan sa...

Tummen upp för dem! Coola :)

Önskar en skön kväll.

Annakarin

Emsters Alster sa...

Fina träningsbyxor! Har kollat runt lite angående tygblöjor och är eventuellt intresserad av att testa att sy. Var köper du dina PUL-tyger? Har du själv till försäljning?

Pyssellycka sa...

Riktigt fina!