torsdag 26 april 2012

Nyheter på väg in!

Det fullkomligt ramlar in nyheter hos mig i början av maj! Så roligt! Många kanske följer mig på Facebook och har då sett de nya tygerna. Om ni inte har sett dem där så kommer jag här att visa bilder på kommande nyheter! Våra finska tygproducenter ligger i i vår och kommer med mycket nytt som jag är glad att få vara återförsäljare för i Sverige!

Först ut är en tyg från en ny producent, Majapuu. Designer av tygen är Leena Renko (hon som gjorde kanintrycket åt Ikasyr förra våren) och det kommer både på jersey och vävd bomull! Dessa ska vara klara v 18 i fabriken och om det är bra går det direkt till mig och jag borde då ha det under v 19. Men som ni vet vid det här laget så kan mycket hända med tyger och leveranser så tiderna är ungefärliga.

Dessa två kommer i jersey.

Dessa två kommer som vävd bomull

Sedan är det dags för ytterligare nyheter från Ikasyr. Det kommer ett underbart jerseytyg med 8 % lykra med traifkmärken. Och inte nog med det, det kommer i hela tre olika färgställningar! Vit botten med antingen gul, svart eller grönt tryck! Till dessa kommer matchande stora prickar, jättebollar som ikasyr kallar dem! Prickarna är 8 cm i diameter och det kommer på halva bredden med vit bakgrund och färgade prickar och andra halva bredden med färgad bakgrund och vita prickar. Här kan ni verkligen mixa och matcha!

 Ni har väl inte heller missat de nyheter som redan har kommit in? En underbart mjuk jersey i kammad bomull med fint och stilrent lejontryck. Ekologisk dessutom!

En väldigt retro stretchfrotté har också kommit in för några veckor sedan. Bakom det här tyget står finska Selia och jag hoppas vi får se mer från henne framöver. Tyget är härligt mjukt och perfekt till tröjor, klänningar, byxor och annat nu till sommaren!
Sedan har nya Hungriga hajar från Tanyasum landat här idag och ännu finns några meter kvar i butiken, frågan är hur länge de stannar där! De har varit väldigt populära! Vi har även fått in några få meter av Flying
Foxvelouren!


Och Strömmings tyger då? Jo jag har precis godkänt en ny grön nyans i det multirandiga tyget. Fabriken har problem att färga garnet jämt vilket har resulterat i en grön-.svartmelerad rand istället för en klar grön rand. Det var inte snyggt när de andra färgerna var helt klara. Nu hoppas jag att det går bättre med en annan grön nyans. Vi får hoppas att det är här innan sommaren, eller hur! Fåren däremot hittar nya hem och är så uppskattade! Jag har sytt mig en tröja i de turkosa fåren, en klar favorit här hemma! Mer om den i ett separat inlägg!

Välkommen in i butiken!

OBS! Bokningar av de nya tygerna går inte att göra ännu, först måste de kontrolleras så att de är OK. Jag kommer att gå ut med information om bokning av tygen när jag vet mer och även ett datum och tid för när de släpps. Jag vet att intresset varit stort för de nya tygerna så jag vill att alla ska veta när de släpps till försäljning!

4 kommentarer:

Sarah sa...

Så mye lekkert!!

sorkmor sa...

Så spännande, härliga tyger!

od Andulky sa...

Åh så mycket fint!!!!
TAck för igår!
Kram

Anonym sa...

Jätte fina tyger! Så kul när det kommer nytt att välja på.