lördag 14 april 2012

Weekender travel bag

Även jag har deltagit i Karinottilias sew-along där vi skulle sy Amy Butlers weekender travel bag. En jätterolig väska att sy med många moment och delar att sy ihop!

Tygerna hade jag hemma, yttertyget är en stuv av ett Designers Guildtyg som har legat flera år i min hylla. Äntligen kom det stora motivet till sin rätt. Fodret är klargul lakansväv och till passpoal och handtag + detaljer inne i väskan valde jag Kokkatyget Bini som jag köpte förra året från Karinottila.

Väskan tog sin tid att sy och det var inte alltid helt enkelt att få in den i symaskinen! Men det gick och jag är nöjd med resultatet! Väskan är redan använd och man får helt klart ner en helgpackning i den.

Stort tack får till Karinottilia och Hello som båda har guidat oss genom denna sew-along, samt alla i den fantastiska facebookgruppen runt sewalongen där man får svar på alla tänkbara frågor man har!

5 kommentarer:

Mirre sa...

Oh,vad fin den blev din väska! Så härliga färger!

Sarah sa...

Kjempelekker - slike må jeg bare få laget :) :)

Syserine sa...

Så himla fint med dom mönsteranpassade elefanterna, proffs! Nu har jag äntligen fått stickat en turttle Butt efter inspiration från dig, invigt på förmiddagen, himla Söt blev den, roligt att ta på ettåringen en snygg blöjbyxa!

Life sa...

Den är verkligen superfin!
Det är denna som fick mig att sätta igång att sy min :P
/Aneta

od Andulky sa...

UNDERBAR!