onsdag 7 maj 2008

Tryckknappar....

Har börjat fästa knappar i de kläder där de saknas..... lättare sagt än gjort! Undra hur många ringar jag har förstört nu.... Är det mycket enklare med tång än med verktyget man ska slå på som följer med? Det här känns rätt hopplöst. Jaja, nya tag imorgon och banka några fler! De som sitter fast ser rätt bra ut ändå så om de fastnar så kommer det att bli fint!

6 kommentarer:

Beas sa...

Aj, aj...jag som snålköpt några få tryckknappar för att fästa. Jag har aldrig gjort detta förut och antar att det kommer behöva köpas fler knappar efter att ha läst ditt inlägg.

linnzan sa...

Ja, det kan vara ett elände, men jag tycker nog att verktyget man får med är bättre. Lätt att de inte hamnar rakt över varandra!

Anonym sa...

Det verkar ju bland de som har "verktyget" att det underlättar helt enormt, själv har jag inget och nu är det ett tag sedan jag satte i tryckknappar eftersom jag har såna problem med att se vilka delar som hör ihop. 'Men när man väl får till det är ju tryckknappar både snabba och praktiska.

OttoPippi sa...

Det ÄR MYCKET enklare med tång!! jag är nybliven ägare till en prymtång och det går inte att jämföra. Du kan köpa tång hos Bibbis!!

Strömming sa...

Det blir nog en tång för mig!

rino sa...

jo skaffa en tång, det är mycket lättare!