fredag 20 juni 2008

Glad midsommar!

Sydde åter igen av min tvillingnål nu på morgonen så det jag höll på att sy blev inte klart. Men nu har jag iallafall upptäckt att Bibbis säljer tvillingnålar för 30 kr styck, villket är mindre än halva priset i butiken här i stan, så det blir till att göra en beställning och vänta med att göra klart tills den kommer. Synd bara att det är en beställning jag håller på med så den blir försenad nu. Jaja, sånt är livet. Den lilla killen som ska ha kläderna ligger fortfarande i mammas mage så det är ju inte bråttom iallafall!

Nu ska jag åka ut till skärgården över midsommar och skiner solen blir det inget pysslat den här helgen. Jo, några varv på stickorna ska det nog bli!

Ha en skön midsommar allihopa!

4 kommentarer:

Gulligan sa...

Trist med nålar!! Tack för tipset om Bibbis!!ha en skön midsommar du också!!!

Anonym sa...

vilken otur med din tvillingnål! dom är ju svindyra i affären! jag beställde ett gäng från www.jonic-textil.se dom kostade 22kr där. vet inte om det skiljer sej mycket på frakten men beställer man en del kanske det inte gör så mycket... eller så är det precis det det gör :) tänkte iaf dela med mej av min vetskap :) trevlig midsommar!

Sica sa...

Sicken otur du har, tack och lov så är Bibbi snabb med leveranser, skickade in och betalade min beställning en fredag, på måndagen hade jag paketet i lådan.

OttoPippi sa...

Hej! Detsamma i efterskott!! Har inte heller gjort nåt i midsommar. Nästan lite skönt :-) :-) Vi ses i cyber till veckan!!!