fredag 6 februari 2009

Dregglisar och napphållare

När jag sytt de 13 dregelhaklapparna för några veckor sedan tänkte jag att det nog kommer dröja innan jag vill sy fler. Men så kom det en beställning på några och nu har jag gjort två till. På bilden syns tre men den röda är gjord i förra omgången. Tog med den på bild bara för att visa helheten av beställningen. Dessa ska till en liten kille och önskemålet var en i brunt och i mörkt tyg utöver den röda. Mörka tyger har jag inte så många så när jag valt tandtyget som det bruna tyget så valde jag brun velour som det mörka tyget... Tycker det blev riktigt snyggt med en i enfärgad velour.I beställningen skulle det även vara en napphållare i valfritt tyg. Det blev två napphållare i samma tyg men med olika färg på namnlappen. Den andra ska få bli en present när beställaren valt vilken hon vill ha.Uggletyget är från The Fabric Fairy. Spännet är återanvänt från hängslen jag hittat på Myrornas och gummiringen har jag köpt från Sygryn.

6 kommentarer:

Tygterrier sa...

Vilka urgulliga ugglor! Och dregglisarna är lika fina som vanligt :)

Doris_Assar sa...

Åh vad bra! Har också fått en beställning på dregglisar med enfärgad velour, och nu ser man ju att det blir jättesnyggt! Vad bra, var lite osäker :-)

OttoPippi sa...

Du, det där med dregglisar..... Det kan du nu liksom :-)

Efwa - Medea sa...

Fint tyg i napphållarna. Alldeles strax har du en utmaning i min blogg.
/Efwa

Anonym sa...

Kusin F och jag tycker napphållaren passar fint hos oss!! /J

Anonym sa...

Hej!
gud vad fina saker du gör, hur mycket tar du för att sy upp något??? är så roligt med något som inte precis alla barn har :)
kram Vanessa, gangsterflickan på vi med barn