söndag 1 november 2009

Sackosäck


Den här beställningen har dragit ut på tiden, flera månader. Först var det tyget jag väntade på och sedan var det... annat i vägen. Ja ni vet hur det kan vara när man har många projekt på G. Men äntligen är säcken klar. Ja att det är en säck syns väl?!? Det ser kanske inte mycket ut för världen där det ligger som ett gigantiskt kuddfodral på golvet men när det fylls med kulor ska det agera sackosäck åt en kille på 15 månader.

Jag fick förfrågan om att sy en sackosäck i augusti/september någon gång men då jag inte har någon och knappt vet hur de ser ut så kom vi fram till den här lite enklare lösningen. En innersäck och en yttersäck. Innersäcken är enkel med dragkedja i ena kosrtsidan. Yttersäcken har lite mer dekor, sydde den 5 cm för stor runt om så jag kunde sy en stickning och få lite mer dekoration på kudden, sedan sydde jag ett veck över dragkedjan så att den blir helt dold. Kanske lite mindre lust att öppna säcken då? Dragkedjorna är placerade på olika ställen på säckarna med flit just för att minimera risken för kulspill.

Beställaren har själv kulor att fylla med och jag hoppas att jag har fått säcken lagom stor.

Tyget är från IKEA, från deras nya härliga kollektion med stormönstrade landskapstyger. Mönstret är improviserat.

8 kommentarer:

jejja79 sa...

ser hur härlig ut som helst, älskar det tyget. Skulle vara kul att få se den "in action" sen.

Bobo/Rumba de kransen sa...

Älskar också det tyget och har haft liknande planer, men inte orkat. Det blir nog en omklädd barnfåtölj i tyget istället.

Åsa Tidqvist sa...

jag gick också och väntade på den här tyg-kollektionen men jag vart lite besviken att det var så "grovt". köpte ett par meter av varje ändå, det går nog åt så småningom... ;) vill också gärna se saccosäcken in action sen, jättesnygg!

Doris_Assar sa...

Snyggt!!! Tänk jag var på IKEA men hittade inte de nya tygerna? Undrar om de var slut eller om jag är blind :-D

Vindling sa...

Tror säkert det där blir jättebra. Tyget är jättehärligt.

frisky frog sa...

Wow, vilket snyggt tyg! nu måste jag til IKEA. Vilken enkel, men smart idé på saccosäck.

Unknown sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

肉羹麵Jason sa...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區