lördag 3 april 2010

Glad Påsk!

Önskar er alla en glad påsk! Nu går jag på påsklov i de småländska skogarna och bjuder inte på något sytt idag utan på en 2 månader gammal R. Byxorna han här är nog bland de första byxor jag sydde och jag vet att jag tyckte det var så svårt! Nu börjar jag tycka att det är tråkigt och något man gör sådär för att man måste!

Idag är det faktiskt 2 år sedan jag började blogga. Det här är det första plagg som visades och den har faktiskt aldrig använts. Mönstret var riktigt dåligt och sömnaden.... jag inte helt bra. Tur att det finns bilder på hur det såg ut då för då vet man att det har utvecklats! Jag började sy igen när jag var gravid med I och fick sådan grym foglossning att jag knappt kunde gå. Behövde något att göra när jag var hemma. Jag hade sytt lite tidigare, kläder till mig och sånt lite av och till men inte barnkläder. Det blev en utmaning att lära mig att sy i trikå, sy kanter, sätta i knappar och allt som har med sömnaden att göra. Har haft mycket roligt med bloggen, mina kära bloggvänner, byten, träffar, syjunta och marknader!

Ett TACK till alla er som läser, kommenterar och framför allt ni kära sybloggare som delar med er av det ni gör, er inspiration och er kunskap! Utan er skulle jag nog inte kommit så här långt i min sömnad och mitt intresse för handarbete i stort! TACK!

10 kommentarer:

Jennie sa...

Vad roligt att känna att du utvecklats mycket under dina 2 år som bloggare! Det är ju det som är halva nöjet, tycker jag, att kunna se tillbaka på det man gjort tidigare och veta att man lärt sig så mycket...

Glad påsk!

Heimlaga sa...

Grattis till 2-årsjubileet! Hoppas dina sockor kommit fram.
Läste dina inlägg om bambu nedan. Jag håller med om att det är fantastiskt skönt. Jag sydde två polotröjor i bambujersey m lycra till mig själv i vinter, och har i stort sett inte använt några andra kläder-de har gått till och från tvätten oavbrutet hela vintern, och är fortfarande lika fina och sköna.

6-barns mamma sa...

Jag får gratulera!!!
Jag har följt olika bloggar under kan det vara 2-3 år, tycker det är jätteroligt att se hur alla utvecklats och vad duktiga alla blivit.

Krimskrams sa...

Grattis till 2 år som sybloggare! Visst är det roligt att titta tillbaka på gamla bilder och se hur mycket man lärt sig och utvecklats :-)

Jenny sa...

Tack själv du för inspiration och kunskap! :-)

Doris_Assar sa...

Grattis!
Din blogg var den första sybloggen jag började läsa, det var od andulky-anna som visade mig! :-D
Vilken tur att man själv kom igång sen, man utvecklas ju så mycket!!
Kram och glad påsk!

Ingrid sa...

Grattis!! Jag kikade in på din blogg då och då även innan jag köpte nya symaskin och själv började syblogga. Det var bland annat den som fick mig att vilja sy!! Nu tittar jag in varje gång du skrivit inlägg - just för att du stickar och syr så mycket fint! Kram!

linda sa...

Hejsan!

Jag har igång två stycken tävlingar i min blogg.
Kika gärna in och se ifall det är något för dig!
Fina priser och enkelt att delta.

http://lindet.blogg.se/2010/march/pasktavling-med-smatt-snyggt.html

http://lindet.blogg.se/2010/march/vinn-ett-skotunderlagg-eller-en-varmossa-fran.html

Och har du redan varit med så strunta bara i detta;)


Lycka till!

kram Linda
http://lindet.blogg.se

Fangoria sa...

Grattis till 2 år som bloggare och 2 månaders bebis, söt!!!

肉羹麵Jason sa...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍