lördag 29 maj 2010

Tack!

Tack till alla er som trotsade regnet och besökte mig och Tygterrier i vårt tält på hantverksmarknaden i Vasaparken, Uppsala idag. Gissa om jag var glad att Tygterrier varit så förutseende att hon packat sitt hundtävlingstält med ståhöjd och fullt öppningbart i ena änden!! Det behövdes verkligen för regnet öste ner! Vädret till trots är jag nöjd med dagens försäljning, lite nytt sytt finns kvar och kommer att finns till försäljning i UppSytts webbutik.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tittade in här igår efter att inte ha varit på din blogg på några veckor. Vad fint du gör om den! Men vad jag framför allt vill säga är att jag tycker att det är ett jättebra initiativ att ta fram ett bambutyg, dessutom är det otroligt snyggt! Kommer man att kunna köpa det direkt av dig i Uppsala (och spara in på lite porto)?

Anna Rydne sa...

Trevligt att träffa dig igår och få ansikten på både dig och Tygterrier. Tack för lånet av parasollet! Det var verkligen snällt i ösregnet. Jag har lagt ut lite bilder på min blogg från evenemanget. Hälsningar Anna