tisdag 31 mars 2009

Istället för dörrar på bokhyllan

Det dröjer nog inte så länge innan vår lilla I tar sig fram för egen maskin. Det har börjat gå sakta och frustrerat bakåt så snart går det säkert framåt också. För att förhindra alltför mycket "stök" har jag sytt ett skydd till Billy. Istället för att köpa dörrar och montera på blev det ett uppspänt tyg framför den nedre halvan av bokhyllan.

Idéen fick jag hemma hon en kompis men de hade häftat fast tyget med en häftpistol, vilket resulterade i att ingenting heller gick att få ut eller in i bokhyllan. Jag har istället valt att sätta knoppar på sidorna av hyllan, slå i öljetter så att tyget sitter spänt framför. Det går inte att ta av tyget utan att lossa på en knopp på sidan, så jag tror att det kommer att funka - iallafall ett tag - tills I kommer på att man kan lätta på tyget och krypa in innanför...!

Tyget och knopparna är från IKEA, öljetterna beställde jag via internet men varifrån har jag glömt, de är iallafall 14 mm i diameter och var en riktig pärs att slå i. De är sneda och vinda allihop men det syns inte när de väl sitter där de ska. Lite less blev jag när jag slant med öljetten och tyget nu inte sitter rakt i överkant men jag hoppas att ag ska sluta se det!

7 kommentarer:

Anna-Snoddas sa...

Smart och snyggt! :) Har en liknande lösning på en av vår bokhyllor, men den är heltäckt!

stora lilla j sa...

tjusigt! och smart... själv gick jag och köpte vitrindörrar när jonathan började krypa - inte lika snyggt och myyyyyycket dyrare...

Marie Frost sa...

Snyggt och smart! Hoppas hon inte kommer på än på ett tag att hon kan lyfta på skynket.

Jes sa...

Smart & snygg lösning sånt gillar vi :)

Hello sa...

Snyygt och smart!


När hon väl börjar lyfta på skynket får du väl slå in en öljett där också! Nu vet du ju hur man gör ;)

Strömming sa...

Det är likadana knoppar i nederkant av tyget så det ska nog dröja innan I kan lyfta så mycket på skynket att hon kan krypa in - men när hon kommer på det har hon ett toppengömställe!!!

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色