måndag 23 mars 2009

Mitt get-paket

Idag kom mitt get-paket i give and get! Hade ju fått en hint i fredags om att det var på väg och väntade otåligt på posten på förmiddagen men missade helt när den kom och helt plötsligt såg jag att det låg en paketavi på hallmattan. Tog direkt I med mig i becon och satte av mot utlämningsstället! Ett stort grönt kuvert väntade på oss där!!

I paketet fanns en jättefin virkad elefant, ett härligt blommigt tyg som jag redan har planer för och därför redan är på väg in i tvättmaskinen för att kunna användas, 4 nystan garn - resterna från den virkade elefanten, ett symärke i form av treklöver, två stickmönster på söta barnkläder samt en jättefin pekbok till I om polisen Halvan som kör polisbil. Ett brev följde också med.

Sen kom ju gissningen, och jag gissade faktiskt rätt den här gången. Jag vet inte vad det var som avslöjade dig men jag fick liksom bara en känsla av att det var du som låg bakom det här finfina paketet. I blev helt till sig när hon såg elefanten och tog den till sig och bet den i svansen - ett mycket gott betyg! Tack snälla hemlis för det fina paketet, jag är mer än jätteglad! :D

4 kommentarer:

OttoPippi sa...

Jag har en liiiiiiten aning..... Kan det vara rätt månne??

anna sa...

Superfin!! Det verkar så roligt med alla era give and get paket!!

Stora lilla j sa...

wow vilken get! Förstår att du är nöjd, vilket jobb att få ihop en sån elefant! :)

Retro Elephant sa...

Härligt paket, jag gillar ju förstås elefanten väldigt mycket :)

//Lina