fredag 11 december 2009

Långärmad klänningHär kommer den, klänningen i strl 104 som jag frågade om era mått till i förra veckan. Jag tror nog det blev 104-110 ungefär så den borde passa! Ser stor ut tycker jag som sällan syr större än strl 80! TAck alla ni som tog er tid att svara och hjälpa mig med mått och tips!

Klänningen blev beställd på Uppsala Julmarknad av en kollega till mig som såg dessa klänningar men gärna ville ha en likadan fast större. Hade inget kvar av det rosa tyget men det gröna gick lika bra! Tycker den ser härlig ut, det gröna hade jag inte sytt av förut faktiskt. Har lite kvar som räcker till nått litet plagg till Liten.

Klänningen är mitt vanliga mönster på klänning med motveck på ärmen för lite pösigare känsla. Mönstret fick dock förstoras ett antal gånger eftersom jag tidigare inte sytt den större än i strl 86. Jag är nog inne i en period när jag gillar motveck skarpt (se förra inlägget om kjolen!)

På måndag ska I och jag till jobbet och se på luciatåget där, då ska klänningen levereras. Bilder har dock redan visats för beställaren och har gillats.Nu återstår sedan bara att se om storleken passar!

10 kommentarer:

od Andulky sa...

Grymt fin!!!

Doris_Assar sa...

Den ser jättefin ut!! Det trista med att sy i stora stl är att det går så mycket tyg :-D

Jättefin kjol nedan, det tyget var superfint !!

Karinottilia sa...

Så fint med det gröna tyget. Hoppas att den passar!

Moi! sa...

Ja, mycket tyg går åt så fort barnen blir lite större säger jag som håller mig inom spannet 92-134! Fin klänning!

Hello sa...

Härlig!

Anonym sa...

Jättefin. Vore kul att se hur det ser ut med motvecket på ärmen när den sitter på.
Ska försöka ta mig till julmarknaden i Sigtuna om en vecka och se kläderna live (inte för att jag har så lång resväg direkt, men mycket att göra).

SiriR sa...

Så lekker og fint sydd:)

Thea sa...

Jättefin! Jag gillar grönt till klänningar! Fast själv har jag en obloggad cerise här hemma... :-)

I LOVE YOU sa...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

肉羹麵Jason sa...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟