fredag 1 oktober 2010

Mössor

Vem syr inte mössor så här i början av hösten?! Här har inte sytts så mycket men några mössor har det ändå blivit. 14 stycken nu i veckan. Men två av dem hann flytta innan de fastnade på bild. De två var egentligen anledningen att jag började sy mössorna för de var en beställning till ett tvillingpar. De andra kom till av bara farten samt vetskapen om att det nästan var slut på mössor på Uppsala Handkraft. På min hylla på Handkraft låg en lapp om att orange mössa till 2-åring önskades så jag får nog sy några orange mössor dit också!

Mönstret är mitt nyritade mössmönster, har lite svårt att sätta storlek på det. Men den minsta passar på R (8 månader) men är lite tight nu, mellanmössan passar på I (2 år) och den stora mössan är lite tight på mig. De mössor som försvunnit till tvillingarna var en grön och en orange molnmössa. Hoppas jag får se dem i parken någon dag!










 

3 kommentarer:

Karin sa...

Jättefina! Hur funkar Iris för mössor? Måste ju vara hur mjuka och sköna som helst. Nu vet jag vad du lägger på hyllan på Handkraft, jag har andra mönster. Bra-bra... :)

Strömming sa...

Iris funkade faktiskt bra för mössor. Var lite tveksam innan men det höll sig bra. De blev hur goa och mjuka som helt! Ska nog sy en gul tull mig själv!

od Andulky sa...

Jättefina!! Kanske också skulle sy mig en irismössa :-)?