onsdag 7 september 2011

Åter i butiken!

Trots att ingen lösning har nåtts med tillverkaren så har jag beslutat att åter lägga ut elefanttyget i butiken till försäljning som II-sorteringstyg med lite drygt 25% reducerat pris. 140 kr metern är det nedsatta priset. Ni som har en beställning hos mig kommer nu att kontaktas med lite olika val vad det gäller er beställning. Förhoppningsvis hinner jag maila alla under kvällen annars ska du ha fått dit mail under morgondagen.

Jag vet inte om eller vad det blir för lösning på tygproblemet men jag kommer hur som helst inte att returnera tyget så det ska nu skickas till de som vill ha det trots sitt skönhgetsfel. Läs gärna karinottilias blogg om tyget, hon var här tidigare idag på kaffe och tyghämtning!

Bifogar också bättre bilder på tryckfelet. PÅ det röd-blå syns även ett annat tryckfel på öronen på en elefant. Detta tror jag dock absolut inte kommer att synas på några färdiga plagg.

Nya beställningar är självklart välkomna och jag kommer jobba på så fort jag kan med att få ut det här tyget! Välkommen in på www.strommingdesign.se !

2 kommentarer:

Tygterrier sa...

Fina fanterna! Hoppas allt löser sig bra nu! Jag har bloggat om STADEN - är jag FÖRST?! :-D

Åsa Tidqvist sa...

jag tycker verkligen synd om dig - så mkt merjobb osv det gett dig...hoppas det löser sig, tygerna är fina hur som!