söndag 21 december 2008

Ännu en body

Med risk för att bli tjatig här på bloggen så har I fått en body till. Den blev tillklippt samtidigt som den orange bodyn jag visade förra veckan och nu är alltså även den här klar. Nu tror jag att I har tillräckligt med långärmade bodies i storlek 68! Den här gången klippte jag ur halsringningen ca 3 mm runt om och jag tycker att det blev mycket bättre. Tänk att så lite kan göra så mycket!

Material:
Randig interlock från Jofotex.
Mudd från Stoff och Stil.

Mönster:
Eget.

Sömnad:
Inga konstigheter. Sydde ihop bodyn som jag brukar. Kantade sprundet först och sedan halsringningen och runt benen.

+++
Det är mycket enklare att sy dessa än mina omlottisar. Halsringningen blev bra och jag är rätt så nöjd med mönsterpassningen på tyget. Mjukt och härligt tyg också!

---
Nej, jag är nöjd med den här!

!!!
Nu börjar bodyförrådet i strl 68 bli fyllt! Tack och lov för det då jag börjar ledsna lite smått på att sy dessa just nu!

:(
Sambon har varit sjuk i snart en vecka och nu kliar det även i min hals och öron. I nyser som sjutton (hrm, kan det vara granen) så jag bara hoppas att vi håller oss friska över jul!

10 kommentarer:

LinSar sa...

Nej sjuk får du inte bli nu när det är jul.Ska hålla tummarna för dej.
Dina bodysar är så fina!

Anonym sa...

Nej, det borde vara förbjudet med sjukdomar i jeletid, man har helt enkelt inte tid.
Och så många fina bodysar du har sytt (har tittat i inläggen här under också) och jag måste säga att både granen och julgransmattan blev riktigt eleganta - det är verklig julstämning det!
God jul till hela familjen!

Linda Muhr sa...

Otroligt fin body! Kul att ha ett gäng att välja mellan..

Krya på dig!

Mvh Linda

Mysebo sa...

Snygg boddy, gillar hur du gjort sprunnet, men band och knapp.

linnzan sa...

Vilka otroligt snygga färger! Den blev verkligen lyckad. Och när de blir sådär fina kan det inte bli för många.

LilleBus sa...

Denna modell på body är hur fin som helst med det lilla sprundet i halsen, eget mönster kanske?

Hoppas att du håller dig frisk till julafton :-)

Thea sa...

Jättesnygg body! Har bara en massa lovord; snygg modell, fint tyg och smart lösning med sprundet. Dessutom välsytt! ;-)

Unknown sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Unknown sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

肉羹麵Jason sa...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色