lördag 31 oktober 2009

Klänningar

Har sytt tre klänningar till marknaden i det rosa husvagnstyget från JNY Design. Jag var inte så förtjust i färgen på tyget när jag fick hem det, I passar inte så bra i rosa och jag är väl egentligen inte ett stort fan av färgen heller. Men när jag ser klänningarna klara så kan jag inte riktigt bestämma mig för om inte I ska ha kvar en iallafall, de blev ju så fina...! Även om tyget krullade sig när jag klippte ut dem och det är lite svårare att sy i singeljersey med lycra så blir ju resultatet så mycket bättre med den kvaliteten än med interlock. Jag börjar verkligen att gilla det.

Mönstret är mitt eget med några ändringar från den förra jag sydde. Det blev mycket bättre nu. Har lagt ett motveck på ärmen och de två mindre har även knäppning på axeln.

Mönster:
Eget strl 74, 80 och 86.

Material:
Ingrids husvagnssemester från JNY Design, kantat med svart interlock från JNY Design.

+++
De blev så fina att jag nästan hoppas att I's strolek inte säljs på marknaden. Tror faktist att hon skulle klä i den här rosa!

---
Hade många hoppstygn med CPn när jag kantade, tills Moi! (på syjuntan) frågade om jag bytt nålar på länge....ooops, tänkte inte på det. Bytte nålar och sedan fick jag inte ett hoppstygn. Tur att det var enkelt åtgärdat men synd att det hann bli så många innan dess.
Dessa klänningar är till salu om någon är intresserad innan marknaden. För prisinfo se min modellblogg.

15 kommentarer:

JuMel sa...

Jätte fina!

DrömFabriken/Daling sa...

härliga! och bra med syjuntepolare!

usch, här har det gjorts mönster o sprättats och gjorts om i projekten...antalet ufon är oräkneliga haha

Heilt spesiell sa...

Kjempeflotte!Stilig og praktisk med åpning på skulderen.Det må jeg teste!

Lallis/Helene sa...

Jättefina klänningar!!

Moi! sa...

Jättefina klänningar till marknaden!

od Andulky sa...

De är verkligen läckra!!! Tom (om möjligt) ännu finare i verkligheten :-)!!

Åsa Tidqvist sa...

jättefina klänningar! jag kommer nog att beställa det rosa på sikt, omd et finns kvar - gillar att det är tufft men ändå "tjejigt", har ju värsta rosa prinsessan hemma... får jag fråga vad du gör när du får hoppstygn med cp? repar/sprättar upp? har nyligen löpt mig en cp och begriper mig inte på den alla ggr...

LADY JEN sa...

Kanonfina klänningar!! Hoppas att det går bra med försäljningen på marknaden.

Doris_Assar sa...

Superfina! De kommer gå åt i ett nafs!! :-)

Retro Elephant sa...

Mycket fina!

//Lina

Jes sa...

Rosa är inte min favorit färg heller men dessa klänningar är jättefina ;)

Hello sa...

De är jättefina!

Jag gillar också kombinationen rosa - tuffa tryck, så nu har Loppans husvagnsgarderob utökats med en långärmad tröja i samma tyg. T-shirt känns lite kallt så här års...

Sigrid sa...

Om det inte vore för att det var klänning skulle jag kastat mig över den i 80 på en gång! Ett av det finaste tyger jag sett!!

Sigrid sa...

Det rosa isåna fall, kanske en body i 56 eller 62 till lillebror.. *funderar* :)

肉羹麵Jason sa...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色