torsdag 25 februari 2010

Tossor

En mamma hittade ett par vantar i UppSytts webbutik och ville gärna ha matchande tossor. Jag hade som tur var en liten liten bit kvar av de bruna ugglorna på interlock så den önskningen gick att uppfylla. Bruna ugglor och gul mudd, en härlig kombo tycker jag!

Mitt eget mönster på tossa och tyget behöver jag väl inte säga så mycket om!
Och så här kan det gå om man fotar när barnen är vakna. "Skooo" sa I och skulle prova! Sen vill hon gärna se bilderna i kameran.
Någon annan är jag som haft bloggerproblem de senaste dagarna? Jag kan bara skriva i den gamla versionen av "textediterare" vilket tog ett tag att komma på... Lite segt nu när jag verkligen lärt mig att gilla den nya versionen.

Idag blir R 1 månad. Det firar han genom att vara genomförkyld :( Jag också. Tur att maken fortfarande är hemma. I och han var sjuka tidigare i veckan. Härligt! Tänk att det redan gått en månad och han har växt på både längd och bredd, minst 1 kg + skulle jag tro.

Ytterligare något roligt, mina pompejor har blivit omskrivna på ytterligare två ställen! På Upscale Baby och på For the birds blog. Gissa om jag är glad! Tack Johanna för att du delar med dig av länkarna!

10 kommentarer:

Jonglören sa...

Vad skoj att du är så omtalad och känd. Hoppas ni kryar på er därhemma. Och tossorna var superfina :-)

Efwa - Medea sa...

Jag hade stora problem igår men kom aldrig till att testa gamla redigeraren. Bra att veta om det krånglar igen. Söta tossor!

Ry Sal sa...

Du är välkommen, bra blogg!

Ingrid sa...

Underbart söta! Gillar färgkombon!!
Har det hänt nåt nytt med Blogger på sistone?! Det har jag i så fall helt missat...
Kram!

OttoPippi sa...

1. Underbara tossor!!! Fodrar du dem? Jag menar, de ser så stabila ut. Skitsnygg kombo med gult till.

2. Jag visste inte ens att det fanns en ny textediterare. Hur gör man för att få den? Mao har jag inte känt av några problem.

3. Krya på er!!!!

4. Stort grattis till berömmelsen!!

Strömming sa...

Ottopippi, de är fodrade med fleece, så de är varma och goa nu på vintern!

Doris_Assar sa...

Söta!
Vad kul att det skrivs så mycket om dina fina klänningar!! (Själv hittade jag en sida där ngn amerikansk mamma skrev om att hon tänkte på MC Hammer varje gång hon såg mina muddbyxor :-D )

Bobo/Rumba de kransen sa...

Söta, jag har bara gjort några tossor, det var himla pilligt. Säger som Otto-Pippi. visste inte heller att det fanns en ny editerare. Måste man uppgradera nånstans för att få den?

Strömming sa...

man går in på anpassa - inställningar - grundläggande och väljer den senaste versionen av inläggsredigerare. liknar den gamla men smartare med bilder etc

肉羹麵Jason sa...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區