torsdag 4 februari 2010

Vad det värmer!

Fick den här länken idag från Johanna som har webbutiken Vyssan Lull där en kund skrivit om mina klänningar! Sån feedback på arbetet man lagt ner VÄRMER i vinterkylan. Tack Johanna för att du delade med dig av den länken :)

Förövrigt är vi lite i dimman här hemma och blogginläggen kommer komma med lite ojämna mellanrum framöver. Jag syr några sömmar nu och då på plagg jag har liggandes och planerar blöjsömnad om några veckor. I gillar att sitta med vid symaskinerna så lite kommer nog att bli gjort ändå. Klippa till är en annan fråga men igår gick även det bra med min lilla stora hjälpreda! Stickat blir det en del på kvällarna också, det är lite mer avkopplande än att sitta och sy!

Tack för alla gratulationer i samband med R's födelse!

7 kommentarer:

Jonglören sa...

Det förstår jag verkligen att det gör. Det bästa betyget är ju att verkligen inse att någon är supernöjd. För min egen del (som den amatör jag är) får jag nöja med mig att min 4-årige son helst plockar fram sin prickiga döskalletröja ur garderoben när han själv ska välja kläder för dagen. Den har JAG sytt! Då känner jag mig stolt som en tupp :-). Och till saken hör att min son är ganska så kräsen *extra stolt*

Hello sa...

Du, det är då ingen som undrar om bloggen är tyst ett tag!

Och så passande att få så fint beröm! Det är dig både väl värt och väl unt!

Strömming sa...

Nej, nog ingen som undrar vart jag tagit vägen :)hihi!

OttoPippi sa...

Vad roligt att få sånt beröm! Och det är du verkligen värd vännen!! Ta det lugnt och gör precis vad du vill, orkar och hinner!! Skall bli intressant att se vad du stickar på....

Krama hela din familj från mig (och knoddarna)

od Andulky sa...

Grattis! Det är du verkligen värd!!

malinjohanna sa...

Oj, jag har missat att barnet är fött och att det blev en son. Stort grattis och lycka till med allt vad det nya livet som 4personersfamilj för med sig!

frisky frog sa...

Grattis! Nu har du både prins och prinsessa.
/Ha en skön helg!