lördag 28 augusti 2010

Kreativ Happening i Vasaparken

Förra gången öste regnet ner nästan hela dagen men den här gången vaknade vi till strålande sol, en sol som häll i sig under hela dagen! Det var en fröjd att packa sina saker och ta cykeln 4 minuter ner till parken för att stå på marknad! Jag, Tygterrier och karinottilia från sykollektivet UppSytt delade denna gång på ett stånd. Två bord och två klädställningar fylldes med våra saker och det blev verkligen fint och färgglatt! Ett marknadsstånd att bli glad för!

Tack för alla besök och tack alla kunder som handlade av oss! Ett stort tack även till arrangören, jag hoppas på fler marknader i parken!

7 kommentarer:

Pyssellycka sa...

Fiiiint!
Men hur gick det med tygblöjan? Någon som nappade?

Strömming sa...

Nope ingen nappade på tygblöjan men några var intresserade av tanken på tygblöja och en kille sydde egna och skickade i bistånd (formsydda + ytterbyxa) till fattiga länder! Underbart!

Jennie sa...

Ojojoj vad det ser härligt ut!! :)

mimpen sa...

Wow! Sånt man blir glad av när man är på marknad!

Anna Rydne sa...

Ja visst var det kul idag! Visserligen hade ösregnet förra gången på sätt och vis också sin charm, (i alla fall när man minns det efteråt), men så mycket behagligare det är när det är sol ute. Kul att träffa dig och de andra idag också!

Miiaoo sa...

Asch, vilken miss! Jag hade ju tänkt åka dit ju! Har ju bara några futtiga 3-4 mil dit. Men den här helgen är som gjorde för att sånt roligt inte ska kunna passas in, två barnkalas och sjuka barn. Ingen bra kombo..

Härliga bilder och skönt väder!

jejja79 sa...

ja gud vilket härligt färgsprakande försäljningsstånd. Hoppas att ni fick mycket sålt.