söndag 5 december 2010

Fler bodys till Galleri Hemsytt

Skickade ytterligare ett gäng bodys till Galleri Hemsytt, 4 i grönt och 5 i gult bambutyg. De gröna fastnade inte på bild men är i samma modell och storlekar som de gula. Den 5e gröna bodyn fick ett nytt hem redan innan galleriet började så därför fick den inte hänga med till storstan.

Jag älskar verkligen kuvertringning! Det är både snyggt och praktiskt tycker jag. Dessa gula bodys är kantade med bränd orange mudd från SoS. Jag bråkade rejält med CPn när jag skulle kanta men till slut vann jag kampen! Är inte helt kompis med stretchiga tyger i CPn. Stort TACK till Hello som på syhelgen hos Mjuka tyger visade hur man enkelt drar upp en coversöm. Som jag försökt förut men aldrig lyckats, nu sa det bara ritsch så var den borta - som magi! Tygkombon såg jag första gången hos Lilla Gryn och blev kär! Helt rätt!

9 kommentarer:

Jennie sa...

Jättefina bodysar! Håller med att färgkombon är helt rätt! :) Åh, jag ska verkligen försöka hinna förbi Galleri hemsytt den här gången!

Syserine sa...

För ett gäng! Profft. Tänker prova mig på body på det nya året, nu är det julklappar!

ealina sa...

Fin färkombo, absolut! Har varit inne på E-slöjd flera gånger och drömt om deras trikå i samma färger.. Känns som en mix mellan lejon och varmt solsken :)

Och visst är kuvertringning snyggt! :)

Lallis/Helene sa...

De är jättefina bodysarna! Jag bråkade med min CP i förra veckan och fick då möjlighet att vid flera tillfällen prova att dra upp sömmen som Hello visade oss och det var ju nästan magiskt;) Väldigt smart måste jag säga!

Ingrid sa...

Aaaaa, vad fina! Håller med dig om såväl färgkombo och kuvertringning - det är såååå snyggt!!

Hello sa...

Jag får göra en sprätt-tut tror jag, när så erfarna sömmerskor som Lallis och Strömming inte kan dra upp en coversöm :) Jag kan dra upp overlocksömmen också...! Inte riktigt lika fort, men nästan.

Personligen kom jag aldrig riktigt överens med kuvertringningen till mina små, men det är snyggt! Det kan man inte säga annat.

Och det blev ju verkligen super med det roströda till gula irisarna!

Lilla Gryn sa...

ÅH, vilken hög!! Härligt.JGa gillar också kuvert.Visst är färg, gul-rostorange snygg.

Hello: du får gärna göra en tut om hur man repar sömmar. Jag blir småt tokig på att det funkar jättebra ibland men inte alls ibland med cp:n, ofta funkar det utmärkt när man inte vill...grrr...

Karin sa...

Nice Strömmingen! Du missar väl inte give awayen hos mig imorgon?

Jes sa...

superfina!! jag har ju ståt och klappat på dem i affären :)