torsdag 30 december 2010

Tyger

Pga vinterväder är skeppet försenat och det lila iris visa kommer några dagar senare än förväntat.Runt den 11-12 januari borde jag ha det hos mig! Annars har jag under dagen fått bilder av de första provtrycken på runda elefanter och staden och jag säger bara WOW! Mars/april kändes helt plötsligt ännu längre bort än den redan gjorde.

8 kommentarer:

Tesslan sa...

Efter att ha sett på Pirates of the Carribean låter ditt inlägg lite roligt, då "skeppet" ger mig en känsla av förr i tiden. Gott Nytt År på dig.

Johannah sa...

Vad blev det för färger på staden/elefanterna?

makrill sa...

åh, vad jag längtar efter elefanterna :)

rino sa...

Spännande med nya tygerna!

Kul att du gillar prästkrageklänningen:-)

KRUMELEJ sa...

Ska bli spännande med alla nya tyger. Tusen tack för ditt snabba svar angående KAM- tången. Ha ett fortsatt gott nytt år .

Anita sa...

Har läst ditt mail men jag får bara tillbaka mina mail som jag skickar till dig. jag är intresserad, har du någon annan mailadress jag kan pröva skicka till.
miros79(at)hotmail.com

Hanna sa...

Hej! Jag tänkte passa på att önska gott nytt år och tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd, vad som hänt i bloggvärlden under året osv.. Ha en trevlig dag!

Strömming sa...

Det blir elefanter med röd bakgrund och blå elefanter och gul/orange bakgrund med bruna elefanter. Staden kommer i multifärgad. Jag har sett bilder av de första trycken och de ser underbara ut!