lördag 19 november 2011

Kläder till lillebror

Nu är lillebror snart inte bara lillebror, han kommer snart även att vara storebror. "Bara" ca 3 månader kvar tills trean är här! Tiden går fort!

I den aquafärgade bambuvelouren sydde jag ett par "retrobrallor a la Kokalal" till R, kantade med mörkbrun interlock och en stjärna i den härliga multirandiga jerseyn från Ikasyr som finns i butiken (eller ja, den fanns, blev slutsåld men kommer snart in igen). Mönstret till dessa byxor finns i den fina norska boken "Made by me" med mönster från norska sybloggare! Har ni inte kollat in den så gör det, den är helt underbar! Jag har såklart ändrat mönstret, förlängt benen och förkortat livet och kommer att ta in dem i ryggen också för bättre passform.

Till byxorna sydde jag en matchande tröja i det multirandiga tyget. Så fin och enkel! Setet är verkligen läckert ihop och passar så bra på sonen. Perfekt med knytbyxor/hängselbyxor när det börjar bli kallt, inga glipor över mage och rygg. Applikationen är sydd innan jag köpte broderimaskinen, så den är sydd för hand på min gamla Husqvarna.

6 kommentarer:

Pernilla sa...

Jätte fint set!

florin design sa...

Finfint! Gillar verkligen det randiga tyget....

Anki sa...

Vilket superfint set! Verkligen "pricken över i" med den randiga stjärnan.

JuMel sa...

Underbart set! Önskar jag hade någon som passade i ett sånt set:)

Gittan sa...

Det här setet var verkligen helt underbart!!!

Fangoria sa...

Åh så himla fint!!!!!! Modellen på hängselbyxa verkar så mysig!