tisdag 29 april 2008

Pirat

Så när som på tryckknappar (som jag fortfarande inte har hemma) är lekdräkten klar. Det blev ok med kantbandet men jag ska nog sträcka mudden lite mindre nästa gång. Den ser stor ut i benen men det är ju svårt att se storlek när man inte har någon att prova på. Det verkar som om Ottobres mönster ofta är stora, har jag rätt?

Lekdräkten är sydd i storlek 56 och mönstret kommer från Ottobre 3/2008. Tyget är från JoNic Textilimport och mudden tror jag kommer därifrån också. Sydd på Huskylocken och muddkantad på den vanliga maskinen.

7 kommentarer:

OttoPippi sa...

Hej Susanna!!! Tusen tack för kommentar på min blogg!! Sist jag var här glömde jag att läga in dig på min sida och har därför "missat" dig jättelänge nu!!! Och så hittade jag tillbaka nu när du hörde av dig igen!!! Jättekul för jag känner igen mig så mycket i dig och det du skriver och undrar över! Har lite bråttom nu men nu HAR lagt lagt in dig både på min sida och på Google reader för jag tor att vi kan bolla ganska mycket syproblem du och jag! :-) :-) Jag återkommer!!! Vi ses i cyber!!!

DORIS DAISY sa...

Men hallå! Snygaste bodyn i stanj! Verkligen tuff!

Gulligan sa...

Åh vilken tuff!

Strömming sa...

Tackar :)

linnzan sa...

Vilket häftigt döskalletyg, gillar det skarpt

Anonym sa...

Vilken läcker liten sommarbody. Det kommer att bli den häftigaste babyn på BVC.
Får jag fråga när han/hon förväntas komma?

Strömming sa...

Den lill* förväntas i början av augusti :)