söndag 31 augusti 2008

Inget sytt eller skapat....

....däremot mycket fika och mys!

Vill passa på att tacka för alla I love your blog-nomineringar som jag fått de senaste dagarna! EttTuTre, AMDA design, Snork, StoraLillaJ, OttoPippi - tack för era nomineringar!!!

Jag har ju redan antagit den här utmaningen så jag kommer inte nominera några fler den här gången!

Jag har några syplaner i huvudet men när de blir av vet jag inte, får se hur mycket man får sova... men hoppas ha lite ork till att sy omlotthoodie eller en tygblöja snart, det duger lite i syfingrarna men när I sover somnar jag också!!!

10 kommentarer:

OttoPippi sa...

Hej vännen!!! Så där är det ett litet tag i början!! Mitt tips är att passa på att sova när I sover ett tag till. Det behöver man!!!!!

jag har inte heller sytt något på hela helgen - fast jag inte har någon bäbis längre (utan två trotsiga tvååringar istället :-)). Kommer inte heller att hinna sy så mycket i vekcan då varenda kväll är uppbokad. Men, men....

Vi är här ute och väntar på dig! Inge stress utan försök att bara njuta av att vara bäbismamma!!!! Det är helt underbart!!!

Strömming sa...

Jupp jag njuter i fulla drag. har just nu en lite I uppknuten i sjal på magen och hon snusar så sött! Ska väga snart, spännande att se hur mycket hon växt på en vecka. Man kan ju se hur de växer från dag till dag!

Gulligan sa...

Du gör helt rätt!! Säger som ottopippi: vi väntar på dig!!

Strömming sa...

Ni är så gulliga!!!!

Myggan sa...

Passa på att sova, man vet aldrig när man får nästa gång. =) Symaskinen springer inte ifrån dig.
Njut av den lilla så mycket du kan.
/Myggan

Anonym sa...

Ja, de växer så himla fort, som du säger man kan nästan se det från en dag till en annan, och skulle de stå lite stilla i vikt är det lugnt det också för så kan det med vara.
Passa på och vila medan du kan och får, som de andra säger vi väntar så länge.

linnzan sa...

Halloj! Jag har ju också nominerat dig nu, ser att redan många har gjort det, men jag läser ju din blogg varje dag. Njut av tillvaron med lilla I.
Kram kram

malin sa...

Fast fika och mys är inte heller helt fel! MIn lilla tös ligger också i sjalen och myser, och jag njuter för fullt :) Sy hinner du göra sedan!

♥ Medea ♥ sa...

Sy hinner du verkligen göra sen. Min "yttepyttelilla förstfödda" är plötsligt 23½. Hon har växt i fatt mig på nåt konstigt sätt. =)
Nu har hon själv börjat sy på sin nyinköpta symaskin. Superkul.

Ser fram mot att se bilder på ditt underverk!!

Anna-Snoddas sa...

Hej! Jag har lagt till dig på min blogglista, hoppas att det är okej?!