tisdag 5 augusti 2008

Reggaebrallor till lill*!

Igår var jag helt säker på att lill* skulle titta ut, men efter 17 timmar så tog alla förvärkar slut och det är bara att inse att jag måste vänta lite till! Och sy till lill* skulle jag inte heller göra skrev jag, men... då ett paket från Bibbis med totaly stable damp ner i lådan igår, sambons Bob Marley-strumpor hade gått sönder och skulle kastas och jag väldigt gärna ville prova att sy en applikation igen så kunde jag inte låta bli att sy dessa reggaebrallor!

Klippte helt sonika ut Bob Marleymotivet från strumpskaftet och sydde fast dem bak på rompan på byxorna. Lagom svårt för en första applikation (med rätt tillbehör)!! Följde Kokalas applikationsguide den här gången och det blev så mycket finare, inget bubbel i tyget inte!!! Den är verkligen att rekommendera för er som inte provat att sy applikationer men som vill göra det!

Så nu kan lill* inte bara ha söta ugglor, kaniner och elefanter utan h*n kan även stoltsera med ett par jättecoola Bobban-brallor!

Mönster:
Ottobyxa, strl 62.

Material:
Röd interlock från Jofotex.
Sandfärgad mudd från SoS.
Bob Marleybild från ett par kasserade strumpor.

Maskiner:
4-trådig overlock till att sy brallorna.
Juliette till applikationen.

Sömnad:
Sydde innerbensömmen, sydde grensömmen. Sydde fast applikationen enligt Kokalals applikationsguide. Sydde ytterbenssömmar. Sydde fast muddarna.

+++
Första reggaeplagget till lill*! Me like. Det finns dessutom tre likadana bilder kvar som jag kan sätta fast på andra plagg!

---
Att lill* inte kommer kunna ha dessa på årets reggaefestival eftersom h*n inte behagat titta ut än. Men hade h*n gjort det så hade de ju å andra sidan inte blivit sydda!

!!!
Nu måste jag nog sy någon tröja eller body om matchar dessa byxor.... kanske inte idag för jag är rätt trött efter gårdagen, men imorgon vet man aldrig!

8 kommentarer:

Vindling sa...

Äsch då, synd att bebisen bestämde sig för att stanna kvar ett tag till. Men väldigt coola brallor får den ju nu. :)

Kort og Søm sa...

Det var kule bukser til en liten baby.. :o)

LinSar sa...

Typiskt att h*n ville vänta ett tag till:)Men brallorna blev jätte coola

stora lilla j sa...

haha, jag hade bf igår, och födelsedag själv, men ingen bäbis här heller :-( Så lagom kul att gå på övertid, men jag är grymt impad att du orkar sy!!!! Och söta blev de, älskar rött o grått ihop...

Gulligan sa...

Åh, vilka coola!

gosi sa...

Superfräcka! Lill*n kommer bli coolast i stan:)

Kalunji040 sa...

Vilka snygga... ååhh...

Strömming sa...

Vad glad jag blir för alla era positiva kommentarer!