onsdag 6 augusti 2008

Tack för den fina hatten!!!

Den här flyttade in hos mig idag från Malins Mångahanda. För ca 2 veckor sen bloggade hon om den är hatten och skrev att hon inte tyckte om den (kan inte förstå varför!) och att hon tänkte skänka bort den. Jag blev superförtjust i tyget i hatten, härligt retro och unisex, och fick jag ett sånt där habegär! Och jag var först med att kommentera hatten så hon skickade den till mig! Idag fick jag den med posten och jag är ännu mer förtjust i den nu än jag var när jag bara sett den på bild!

Tack så jättemycket för den fina fina välsydda hatten, jag tror att lill* kommer bli jättefin i den, vare sig lill* är en flicka eller pojke!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt att se att den kommit fram, och vad bra att du gillar den ännu bättre i verkligheten!

♥ Medea ♥ sa...

Vilket läckert tyg!

Retro Elephant sa...

Nej jag förstår verkligen inte varför man skulle ogilla den, den är ju kanonfin! Lyckost som fick den :)

//Lina

Hello sa...

Hej Susanna!

Jag skäms lite för att jag aldrig ger mig till känna när jag är här! Du är så flitig kommenterare på min blogg och det är så roligt, så jag måste ju återgälda! Nu har jag lagt in dig på datorns favoriter, så nu kommer jag dessutom regelbundet framöver och inte bara på enstaka ströbesök!

Hatten är jättefin och jag tycker också att den passar både på en lille och en lilla.

Lycka till med det du har framför dig! Det är häftigt att föda barn!! Jag skulle vilja göra det en gång till, men man ska ju orka med dem sen också...

OttoPippi sa...

Hej igen!!! Looooong time :-). Ser på din blogg att du har haft en supersommar!!! Du har ju också - till skillnad från mig - varit hyperproduktiv och gjort så himla mycket fint (som vanligt)! Jag måste säga att jag BEUNDRAR din energi!!!!! Du skall ju snart föda och här sitter du och syr beställningar och eget på löpande band!! Herregud!!! :-) Är också så spänd på vem lill* är!!! Lova att lägga ut lill* så fort du orkar ta ett foto efter förlossning :-) :-) Måste också hålla med Hello - att föda var utan konkurrens det mest häftiga jag har gjort!! Jag hade jättegärna gjort det igen, men två tvååringar känns just nu som lagom syssla om man säger så :-) Hoppas vi "ses" snart!! Bamsekram!

Mirrezz sa...

var ju jättefin...och vilket härligt tyg!