lördag 10 januari 2009

Snart 5 månader

Babysittern är urväxt och nu far hon fram i lägenheten i gåstolen istället! Inte är hon yngst i släkten längre, en liten F föddes häromdagen! Tänk vad kul kusinerna ska ha om något år!

15 kommentarer:

Zanna sa...

Oj har det gått 5 månader redan, jag tyckte att hon nyss föddes :) Vad söt hon är! Du har inget kanin tyg som du kan tänka dig att byta eller sälja?

Vindling sa...

O, jösses vad tiden går. hon är en riktigt sötnos. :)

Veronica Tingvall sa...

Oh vad hon är söt.De blir snabba fort i gåstolar.Tillslut så susar de fram genom huset, man har inte en chans att hinna ifatt:-) De når väldigt långt också när de helt plötsligt lämnar golvet...

Hoppas ni har en härlig lördag
/Veronica

Anonym sa...

gudars vad söt :) och vilka fina ögonbryn!! =)

Doris_Assar sa...

Vilken sötis! Och vilken snygg body man skymtar under ;-) Dregglisen var också fin :-)

sygryn sa...

Vilken goding!!

OttoPippi sa...

Men det är ju inte möjligt att lilla I redan är 5 (!) månader!!!!??? Gud så kul!!! Hon är faktiskt så söt också så man bara baxnar!!! Modershjärtat ömmar!

Kram på dig!!

Anonym sa...

Vilken liten goding hon är! Och visst går tiden med blixtens hastighet ungefär, det blir man snabbt varse med barn i huset (det är bara man själv som inte blir ett dugg äldre!!).

Lallis sa...

Vilken sötnos! Och välklädd ser hon ut att vara :)

Jes sa...

Så söt hon är, ja tiden går fort....

Lotta Sultan sa...

va söt och vilken linslus, värsta smajlet! lillasyster här hemma är 7,5 månader nu. kryper och får tag i allt!

stora lilla j sa...

Oj vad stor hon blivit (och SÖT!!!!) haha, Milo är ju ngn vecka äldre, och jag har inte ens plockat fram ngn gåvagn! ;-)

Gulligan sa...

Vilken goding!!Vad tiden går fort!!

Unknown sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Unknown sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛