måndag 12 januari 2009

Tack!

Idag landade det ett paket hemma hos mig. Det var John Blundtyg som jag efterlyst förra veckan och som jag bytt till mig från AMDA Design. En stor bit tyg som räcker till mer än bara spjälskyddet, det är jättefint och så fort jag blir frisk ska jag se till att sy klart skyddet! (Vi har drabbats av en rad sjukor här, sambon har influensa, I har feber och själv har jag vinterkräksjuka...) Inte nog med att det var en hel massa tyg AMDA hade dessutom skickat med en haklapp till I. Den är jättefin och helt perfekt! Det har börjats med smakisar här så haklapparna har en strykande åtgång. Tusen tack!!

Tusen tack också till Hello och Linnzan för den finfina awarden ni skickat mig. Jag blir verkligen jätteglad! Nu är det meningen att jag ska skicka vidare den här awarden, men de går lite runt runt med dem på bloggarna. Det finns så många bloggar jag vill välja så jag väljer alla er som besöker och kommenterar min blogg, som ger mig inspiration, hjälp, råd och allt annat! Ni gör verkligen det roligt att sy och blogga!

9 kommentarer:

LinSar sa...

Vilken tur att du fick tag på en bit så du kan sy på en extra bit till spjäl skyddet.

Zanna sa...

Vilken fin haklapp :) Roligt med presenter! Krya på er alla tre.

AMDAdesign sa...

Tack själv för det fina tyget. Ska blogga om det senare just nu ligger vi oxå sjuka med magsjuka :(
Vad bra att haklappen passade.

Anonym sa...

Vilken glad och fin haklapp!

Lotta Sultan sa...

krya på er!

OttoPippi sa...

Så generöst av AMDA!!

Du är också värd din awards!! Bigtime!! Krya på er!

Mysebo sa...

Sicken tur att du fick tag på tyget. Huva med sjuka. Krya på er!

fante sa...

Äntligen har jag tagit mig tid till attt leta upp apmönstret. Här är det om du inte redan har hittat det själv: http://quesera.ojaru.jp/osaru-pattern.html

linnzan sa...

Vad härligt att du fick byta till dig det tyget! Jag kollar alltid efter det på Tradera men det blir alltid så dyrt.