måndag 11 maj 2009

Ekobytetpaket!

Tror minsann jag är den första som fått mitt ekobytetpaket! Kan inte beskriva hur överraskad och glad jag blev när jag kom hem från jobbet idag och ett stort paket låg och väntade i hallen! Kunde inte behärska mig utan efter välkomstkram från I kastade jag mig över paketet!!!

I det låg ett antal fint inslagna paket och ett tyg med paketsnöre runt. Tyget är verkligen jättefint blommigt och jag älskar det! Det ser så välbehållet ut och jag tror minsann det ska bli något till mig i det fina tyget.

I det första paketet jag öppnade låg en fin klänning till I. Den är, precis som du trodde, lite stor för I just nu. Men eftersom den är långärmad kommer den funka bra och bli jättefin till sensommaren eller hösten! Tygerna är även här så så snygga!

Sedan öppnade jag ett tungt paket, det var verkligen jättetungt! I paketet fanns en hemgjord våffelmix och en burk ekologisk blåbärssylt. MMMMMums! Och det kan jag säga helt ärligt för kylen och frysen var helt tom här hemma och det blev kvällens middag! Inte alla dagar som middagen kommer med posten sådär! Smaskens tyckte vi alla, inklusive I som med glatt humör plockade med våffelbitar och fick i sig en och annan bit också!

Sedan öppnade jag mönstret och då fick jag en aning om vem som låg bakom paketet. Det var ett mönster på en virkad boll. Supercoolt för jag vill verkligen virka mer och dessa bollar har jag beundrat på din blogg!

I det sista paketet - som också var märkt att öppnas sist - låg en virkad fisk. En fisk till en strömming, hihi! Då var det solklart för mig vem är avsändare till det här fina paketet! Vem har inte beundrat hennes underbara fiskar bland andra vackra virkade verk? Tack Skaparstigen för ett superduperfint ekobytespaket!

12 kommentarer:

Retro Elephant sa...

Oj så mycket fint! Tyget ser helt fantastiskt ut, fisken är klockren och klänningen var söt! Jag kan gissa att vofflorna smakade bar :)

//Lina

Doris_Assar sa...

Vilket bra paket!!! :-)

Skaparstigen sa...

Puh! Då kan jag andas ut nu när jag vet att det gick hem! Men hoppas att du inte blir alltför besviken över mönstret nu när jag måste rätta dig lite; det är alltså inte den stora bollen som jag hade på senaste inlägget (med 12 st femkanter),utan detta mönstret har jag gjort själv och den blir som en tenisboll ungefär (6 st fyrkanter). Maila gärna om du stöter på några problem med mönstret, det ska ut på bloggen sen har jag tänkt!

Ha det bra!
/skaparstigen

Strömming sa...

Inte blir jag besviken heller, små bollar passar perfekt i små händer - och i stora långsamvirkande! :D

Skaparstigen sa...

Så bra! Ska bli kul att se hur dina blir, och om mönstret är ok. Det är hemskans lurigt att skriva rent, räcker ju med ett kommatecken fel, för att det ska bli helt tokigt.

LinSar sa...

Vilket kalas paket du fick.Förstår att du blev nöjd

Helena sa...

Vilket jättefint paket!

Anja Allvin sa...

Det låter helt fantastiskt!! JAg älskar själv överraskningar, jag hade blivit överlycklig med :-)

Jenny sa...

Vad mycket fint du fick :)

stora lilla j sa...

Underbart fint paket du fått! Jag hoppas att det är ok att jag lånar bilderna och visar upp på Ekobytet?

Strömming sa...

Låna på!

Mia sa...

Du undrade över hur Flodhäst-beställningen (väska etc) blev - kolla in min blogg så får du se!