tisdag 5 maj 2009

Manchester

Någon som har tips på bra manchester? Det är slut på Stoff och Stils webbutik på ALL manchester och jag behöver 3 meter brun manchester! Jag gillar SoS manchester men har någon tips om var jag kan hitta annan schysst manchester. Eller finns det någon snäll Malmöit som kanske kan langa lite om det finns i butik?

Jag har ett nytt stort projekt på G så de,t tillsammans med att jag nu arbetar heltid igen, kommer nog göra att bloggen blir lite tystare ett tag framöver. Men jag kommer titta in hos er och läsa, kommentera och inspirerar i den mån jag har tid. För trots arbete så sover ju dottern på kvällen, så lite tid för sömnad och annat pyssel kommer jag ha.

8 kommentarer:

Liza sa...

Nea nobelle har brun manchester, inte lika billig dock, men superkvalitet!

Ett Tu Tre sa...

Jag har planerat in ett preliminärt besök på Stoff och stil nu på fredag (om inga barn blir sjuka, eller jag själv eller maken, det går magsjuka för fulla muggar på dagis just nu)alternativt på lördag. Om du kan vänta så pass så kan jag handla och skicka till dig. Maila om du tycker det är vettigt.

Har du börjat jobba igen förresten? Hur känns det?

Hälsningar Sara

med nål och tråd sa...

De har säkert manchester på tygbutiken snett emot myrorna på svartbäcksgatan. Men det är ju inte precis en billig tygbutik.
Vad ska du ha tyget till? Nyfiken..

Strömming sa...

Jo där har jag tittat och nog hade de manchester på den butiken men inte i rätt färg och inte helt billigt det som fanns heller!
Men jag har fått tag i flera meter möbelplysch som kommer funka istället hoppas jag. Det ska bli en omklädd barnvagn! :D

med nål och tråd sa...

Jag och mina två äldre syskon hade en barnvagn i brun manchester. Precis som alla andra på 70-80-talet... Och vilket projekt du ger dig in i. Det låter ganska svårt tycker jag.

OttoPippi sa...

Hej vännen!! MG-Tyger har manchester, fast jag har aldrig köpt den så jag vet inte hur den är!!

Visst är det svårt att finna tid ibland. Jag började ju sy ungefär 2 månader EFTER att ungarna börjat på dagis och jag hade börjat jobba heltid. Dålig tajming. Jag har aldrig utnyttjat föräldraledig tid till att sy mitt flarn... :-) Nu när jag har börjat träna på allvar finns knappt nån tid över alls. Ett tag kunde jag sy när ungarna var vakna men nu mitt i troten måste jag glömma min dröm igen :-) Det som blir riktigt lidande är dock att hinna läsa alla andras inlägg och kommentera vilket känns lite tråkigt. Men det är som det är...

Ser jättemycket fram emot sitt stora projekt :-)
Kram!!!

stora lilla j sa...

De har grovspårig snygg manchester på sundbbergs textilcentrum, jag langar gärna om du vill! ;-)

Strömming sa...

Tack tack för langningsförslag men jag tror jag väntar in den möbelplysch som jag fått tag i!