fredag 29 maj 2009

Rädda Mammorna

Vid det här laget har jag sett på flera bloggar att de säljer kläder till förmån för Röda Korsets kampanj Rädda Mammorna! Utmaningen kommer från Babuchkadockan och den utmaningen tycker jag är för bra för att låta bli att hoppa på. Om alla ger lite så gör det ju faktiskt skillnad!

Mitt bidrag blir de sparkbyxor som legat i ufolådan i nästan ett år och som blev klara igår. Det känns jättebra att lägga ut dem till försäljning för det här ändamålet!

På sin blogg beskriver Babuchkadockan utmaningen såhär:
"Att man mördar och våldtar kvinnor som krigsföringsmetod är inget nytt, kanske bara något som vi helst inte vill eller orkar tänka på. Men jag vill gärna göra något och utmanar därför alla sybloggarna att hänga på.
* Sy eller sticka något fint. Du kan sälja flera saker om du vill.
* Lägg ut det på traderaauktion och skriv tydligt att pengarna går till "Rädda mammorna".
* Skriv om det på din blogg och länka till auktionen.
* Efter auktionen sätter du in pengarna på rödakorsets PG 900800-4 eller BG 900-8004, och bloggar hur mycket du skänkt till kampanjen via din auktion. Du kan även skänka pengar via din egen widget.

Vi säger att vi gör det här fram till den 15 juni, så får vi se hur mycket vi kan samla in. Den 15/6 redovisar var och en på sin blogg hur mycket pengar de skänkt."
Nu hoppas jag att mina sparkbyxor gillas och att de kommer bli dyra! Länk till auktionen hittar du här!

6 kommentarer:

Babushkadockan sa...

Så fina! Jag ska bli moster så jag kommer garanterat att buda på dem!

Ett Tu Tre sa...

Synd att jag inte planerar några fler bebisar ... då skulle jag bjuda på dem. Som du skriver, om alla hjälps åt så kan vi göra skillnad.
Ha en trevlig helg!

OttoPippi sa...

Dom är ursnygga! Får se om jag också hinner sälja nåt mitt bland alla studenter och 3-årsfester

Kram!

plyschmyran sa...

De är så fina! Blått och gult kan vara supersnyggt, även i andra sammanhang än landskapskamper!

Unknown sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Unknown sa...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片