torsdag 29 juli 2010

Asian Dream

Så heter modellen i Sew what, skirts som denna är sydd efter. Jag har sytt en till mig tidigare och A som har gjort min nya logga och grafiska profil gillade den och ville ha en liknande. Tyg hade jag kvar och så ritade jag mönstret efter hennes mått och resultatet blev denna. Hon ville ha ett färgglatt band på kjolen och jag valde ett skarpt limegrönt band.

Kjolen skickades i helgen men ännu har jag inte hört om den passar. Hoppas innerligt att den gör det! Annars får den komma tillbaka för lite omsömnad. Hade ju lite problem med min kjol att tyget stretchade sig så på denna skippade jag rörelsevidden och tog minimalt med sömsmån.

8 kommentarer:

Miiaoo sa...

Oj vad duktig du är på dragkedjor! Den syns ju knappt alls!!
fin hela kjolen!

Syserine sa...

Ursnygg! Lenken gick till ett velourtyg...

maria sa...

Ok, tredje gången gillt - hoppas det går att kommentera nu :)

Jättefin kjol! Jag har länge varit sugen på den modellen (har haft boken några år, men inte fått tummarna loss) och nu blev jag inspirerad igen.

Emster sa...

Verkligen snygg kjol. Bandet livade upp också. Imponerad av dragkedjearbetet!

Strömming sa...

Tackar! Dragkedjan är ett osynligt klänningslås, det sys i med en speciell pressarfot och har den fördelen att det blir nästan helt osynligt samtidigt som det är superenkelt att sy i det!

Doris_Assar sa...

SNYGG!! Och tunikan nedan, GRYM!!!

Längtar efter tyg jag :-) Hoppas båten tuffar på snabbt! ;-)

sorkmor sa...

Snygg kjol, bandet gör hela detaljen tycker jag. Och dragkedjan är ju verkligen osynlig, där har man något att öva på själv :)

Retro Elephant sa...

fin!

//Lina