torsdag 1 juli 2010

Nattlinne och pyjamas

I och R har fått nattlinne och pyjamas i det gula provtrycket av "Iris visa". I är en bestämd liten dam som helst går i nattlinne hela dagen (och gärna det gamla ärvda som jag och min syster hade som små med delfiner på, mycket fint men mycket slitet) så när jag sa att hon fått ett nytt nattlinne så skulle tröjan genast av och nattlinnet på. Nattlinnet stannade sedan på medan vi stekte spenatpannkakor i köket och därför har det fina gröna fläckar på magen. Ärmen på nattlinnet är lite längre än t-shirt, går ner till armbågen ungefär.

Den gröna pyjamasen passade perfekt på R så det blev en i gult också. Inga ändringar i mönstret behövdes men ett misstag i sömnaden gjorde att ringningen blev lite annorlunda. Orkade inte sprätta overlocksömmen så det fick helt enkelt bli en knasig kuvertringning,. Lite sött är det också tycker jag och det funkar ju lika bra ändå.

7 kommentarer:

Anonym sa...

vad söt hon är I :) och det blev sött med ringningen på pyjamasen :)

Jenny sa...

Å vad bra. Det där skulle jag göra, jag tror att jag snart inte har någon ursäkt för att inte skaffa overlock. Kul att se bild på din lilla, hon är supersöt!

Mia sa...

De största idéerna kommer ofta av ett misstag... det var ju en jättekul ringning!!

Kanske blir standard framöver?

od Andulky sa...

Så underbara!!

Anonym sa...

Haha såå söt!!

har provsmakat litegrann minsann!!

Moi! sa...

va fint. Du fick en award mig för din ambition och att du vågat dig på tygbranschen! heja!

Anna / och form sa...

Åh, vilket underbart mönster och färg på tyget. Är det du som har gjort det? Jag är grymt imponerad och hade gärna sytt kläder i det.