söndag 25 juli 2010

Non-stop Fattycakes

Efter att vi varit i Småland och kom hem till tygblöjorna igen insåg jag att jag verkligen gillar pocketblöjor nu. De blir mycket nättare och därmed också lättare att röra sig i. Röra sig gillar R! Han varken vänder sig än (jo från mage till rygg men inte tillbaka) eller kryper än (han ålar sig bakåt men kan inte komma framåt) men snart så har han nog fattat galoppen. Vi övar med honom och han tycker att det är roligt att komma framåt!

Hur som helst. Fler pockets behövs och jag klippte upp all PUL jag hade hemma och totalt räckte det till 5 blöjor. Alla är sydda men bara dessa två har fått knappar ännu. -Det ser ut som sådana där non-stops på blöjorna sa maken när jag hade knappat dem. Visst gör det! Tyckte det var lite trisst med den enfärgade PULen så livade upp dem med lite olikfärgade knappar.
 Inlägg i 3 lager bambuinterlock. Viks dubbelt så att det blir 6 lager totalt. Dessa kan man sedan boostra med en microfiberduk eller ha dubbla inlägg om det behövs mer i blöjan.
 Sist en liten livebild på lilla R som idag fyller 6 månader. Sovandes gott i sin säng! Och så bild på turtlebutten in action!

5 kommentarer:

Miiaoo sa...

Den ser ju ut som en riktig karamell ju! Jättefint!

Pyssellycka sa...

Men titta vad fint! Perfekt sätt att bli av med udda knappar också :-). Turtlebutten, är det M&K babyull eller ekoullen?

Strömming sa...

Tack så mycket!

Pyssellycka; det är ekoullen.

OttoPippi sa...

Jag har väl redan krönt dig till blöjdrottningen hoppas jag? För det ÄR du verkligen! Ser så underbara ut. Jag blir non-stop sugen så in i bänken :-) :-)

Himla kul också att få se turtlebutten in action! Gulle killen!!!! ocg GRATTIS på 6 månadersdagen!!! Hurra, hurra, hurra!!!

Nu skall vi till landet och lata oss i en hel vecka!! Vi "ses" både här och där :-)

Kram!

od Andulky sa...

Wow, superfin!! Ullbyxan är också underbar!!
Kram