fredag 21 augusti 2009

free-swatch-day

Igår var det free-swatch-day på Spoonflower. Jag har länge funderat på om jag ska försöka mig på att göra ett eget tyg och vad det i så fall skulle vara. Har gjort några försök att få till det men inte gjort något som jag verkligen är nöjd med. Kan liksom inte få ut bilderna ur huvudet på det sätt jag vill när jag väl kommer till datorn. Igår var det iallafall gratis med två 30x30 cm testbitar av trycket och då passade jag på att beställa från det som jag har gjort. De har nu dessutom olika typer av tyg så det blev ekologisk trikå för min del. Beställde en av varje färg av dessa tyg. Vad tror ni om dem?

6 kommentarer:

Moi! sa...

det där lät ju som en kul grej. Eget tryck! men måste vara svårt att få till på datorn! Fina tygbitar du har fått till!!!

Retro Elephant sa...

Jag tycker dina tryck ser bra ut, beställde själv också två test-bitar.Du får ta och skriva sne vad du tyckte om trikån, själv beställde jag vanligt bomullstyg.

//Lina

Jes sa...

Va fint tryck!!!
Jag har oxå beställt där i från dock missade jag provbitar utan beställde 1m trikå med eget tryck längtar verkligen tills tyget kommer :)

Hello sa...

Åh, vad synd att jag missade det! Min syster håller på och designar till mig, för jag kan inget sånt själv!

Dina blev fina!

Mopisen sa...

Det kan vara frustrerande att få till det som man tänkt sig....men det går säkert förr eller senare :)

Retro Elephant sa...

Kolla på min blogg nu så får du se mina tyger som jag bäställde provbitar av :)

//Lina