måndag 3 augusti 2009

Julafton!


Så kändes det ikväll när jag packade upp min nya Janome CoverPro med tillbehör. Den står nu och "står till sig" i min syhörna då jag inte hunnit mer än att packa upp den och klappa den samt snabbläsa i instruktionen. Upptäckte dock att jag fått CoverPro 1000 DX och inte CP som jag beställde och jag förstår ärligt talat inte skillnaden mellan dem förutom att DX levererades med clear view foot, vilket jag ändå beställde. Hur som helst, jag är glad och i veckan hoppas jag hinna med att testa att sy med den, har några tröjor som jag har sytt och som väntar på fåll! Men veckan som kommer, mon sista lediga för denna sommaren för övrigt, innehåller även Uppsala Reggaefestival så tiden kommer bli lite knapp! Jag återkommer med recension när jag testat lite mer!

19 kommentarer:

Madelene sa...

Vilken tjusig!

Bobo/Rumba de kransen sa...

Jag blir tokavis! Men hoppas på mer utlåtanden så att jag vet om jag ska skriva den på min önskelista.

Heilt spesiell sa...

Så gøy!!Dere blir nok gode venner:)

Kaoz sa...

Grattis!!!

stora lilla j sa...

Kul! Jag lyckas inte fatta hur man bandkantar, syr resårer, eller använder den där mackapären som ska hålla en mitt i sömmen... hm, det enda jag kan är att fålla! ;) Du får lära mig sen! :)

tisa sa...

jag är SÅÅÅÅ avis på att du ska på festival :) och du får titta lite på guvernören från mej med =) se men inte röra har jag fått lära mej :)

Mopisen sa...

Om du kikar på min blogg så ser du att jag råkade ut för precis samma sak...fick en DX istället för en CP.

http://mopisen.blogspot.com/2009/01/fel-maskin-i-paketet-del-2.html

fante sa...

Grattis :-D

Enligt en finsk sybloggare så har den bara bytt namn, så det borde vara fråga om samma maskin :-)

Nilla sa...

Åh va spännande! Grattis!

Mirrezz sa...

maskinerna verkar vara samma,medföljer bara en del till dx,men största skillnaden är väl ändå att det är 5års garanti på cp,bara 2 på dx...

Strömming sa...

Ja visst verkar de onekligen väldigt lika CP och DX... jag förstod som sagt inte skillnanden, mer än i pris och att det följde med två tillbehör till DX. Det lustiga är att det står CP på kartongen... Men, jag har min maskin och den ska börja testköra ikväll! :D Vaddå göra klart det sista i köket....

Hello sa...

Grattis! Vi verkar vara flera som har ägnat semestern åt shopping :) Själv går jag omkring som en spattig höna i väntan på min nya kombioverlockcover-maskin som är beställd från England och skulle kunna komma idag med lite tur...!

Jag har aldrig förstått mig på reggae, så dum är jag, men jag förstår ju att för en invigd måste en reggaefestival vara som paradiset, så jag hoppas att du får det trevligt. Vädret här i huvudstaden är ypperligt för festival, så jag hoppas ni har ungefär samma där några mil norrut!

jenny sa...

Vad roligt! Det blir ju så snyggt med en cover. Köpte du någon bandkantare till? I så fall, är ett tips att använda de två nålarna till vänster. I början använde jag de två till höger och det strulade jättemycket, sen bytte jag och då blir det perfekt jämt.
-jenny-

anna sa...

Stort grattis!
Hör av mig ang bytet senare i veckan :-).
/Anna

Solveig Lövendahl sa...

Grattis till din nya maskin! Och tusen tack för det finfina paketet!!! Avin dök upp mitt i flyttröran därför har det dröjt några dagar, hoppas du inte blev orolig. Jag har just bloggat om det.

Ett Tu Tre sa...

Önskar dig mycket skoj, både med maskinen och på festivalen!

h/saltaste bönan sa...

Lyllos!

GOBLIgobli sa...

Grattis grattis! :-) Ser fram emot väskan du nämnde. ;-)

Marie Frost sa...

Grattis! Jag har precis börjat testköra min CP, men fick strul direkt. Tack vare Fante blev jag påmind om att Thea har länkat till en inspirationsvideo med lite tips, så den har jag precis sett nu och fick några bra tips. Här är den ifall du inte har sett den redan: http://www.youtube.com/watch?v=rPB9W8vYexw