tisdag 15 februari 2011

I'm toxic!

En gammal luvtröja återfanns i ett skåp i förra veckan och eftersom lillebror lider av sviterna av en maginfluensa för en månad sedan och minst sagt är toxisk så passade det utmärkt att sy en varnande blöja av tröjan! Mitt i all skit (bokstavligen) kunde jag inte låta bli att göra något roligt av tröjan. Fin? Jag vet inte men ganska rolig tycker jag. Ryggen av tröjan klippte jag ut för att det skulle bli mellanlager men med två lager tjockt collegetyg insåg jag skulle bli för mycket tyg så det fick bli en egen blöja. För att den skulle bli lite roligare sydde jag fast en liten filur på den.

Blöjorna är alltså sydda i ett lager tjock college och så innerlager i microfleece. De är sydda efter mönstret fattycake, mitt favoritmönster för formsydda blöjor. Storlek M passar utmärkt på R nu. På sista bilden ser ni mina storleksknappar som jag har fått hem. Graverad plastknapp så man kommer ihåg vilken storlek som är vilken! Perfekt!7 kommentarer:

od Andulky sa...

Jag älskar den!!

Hello sa...

Både fina och roliga!
Strömmingslappen ser ju ut som den alltid suttit mitt i krysset!

Karin sa...

Fiffigt och fint! Gillar Toxic blöjan skarpt!!! Jag går också och väntar på graverade knappar. Inga andra knappar som har dykt upp?

sorkmor sa...

Tuffa blöjor, och fyndigt med toxic blöjan :D

Anonym sa...

"skitkul", kanske man skulle kunna säga ;)

Lowella sa...

Riktigt härftig blöja! Leve återbruk =)

Mrs.Bao 包 sa...

haha... gud så kul,