onsdag 23 februari 2011

Nytt från CeTho Design

Nya färger på CeThos busbollar komer till våren. Jag kommer att ta in dem i begränsad mängd. Vill du påverka hur många meter som kommer in maila mig eller lämna ett meddelande här så ska jag se hur många meter jag kan få tag i. Busbollarna är reaktivt tryck på interlock.

Traktorerna som jag hade hemma ett kort tag i höstas kommer även de i tre nya färger som jag funderar på att ta hem. De gul-gröna sålde slut otroligt fort så det vore roligt att kunna erbjuda dessa till er som missade de första! De kommer i  rött med ljusblå traktor, turkos med lime traktor och ett lila med lila traktor. Helt underbart fina om ni frågar mig! Traktorerna är reaktivt tryck på interlock.

Utöver dessa tyg så kommer även ett helt nytt tyg, robotöga. Det ska tryckas på college (french terry) och blir helt otroligt färgsprakande! Rapporten är ca 20 cm hög så ni har en uppfattning om hur stort trycket är. Detta tyg väntas in först av alla, om ca 1 månad.De övriga tygerna väntas in om ca 2 månader.
Intresserad av att jag tar hem något av ovanstående tyger? Lämna ett meddelande omgående så att jag vet hur mycket jag sa ta in. Jag kommer att ta bokningar av dessa tyger så om du vet att du verkligen VILL ha något av ovanstående tyg maila mig på susanna (a) strommingdesign . com så gör jag en notering om detta. Jag kommer såklart ta in lite mer än bokat men vill ni vara på den säkra sidan så maila mig.

16 kommentarer:

Debbie sa...

Minst två meter av varje ovanstående variant!! Skitfina!!!!! :D:D:D:D

JuMel sa...

Spontant skulle jag vilja ha det röda traktor tyget och de turkosa busbollarna. Men du ska ju få in andra fina tyger också så det blir nog att välja...

Johannah sa...

Robotögat vill jag ha. Resten är fina men skulle nog inte köpa dom.

Wcollection sa...

Robotöga och lila busbollar vill jag ha! Är traktorerna i interlock?

Jonglören sa...

Busbollar med lila bakgrund kan jag lätt beställa två meter av. Superläckert! Och såååååååååå unisex ju!

Camilla/Timote sa...

Busbollar i turkost och de röda traktortyget skulle jag gärna köpa av

Nilla sa...

Ojoj borde inte handla mer nu. Har så mkt tyg men ingen tid att sy. Fast barnen behöver kläder. :S

Nåväl. Jag gillade verkligen traktorerna i blå/gult och rött/turkost. OM det finns utrymme i min budget när det blir aktuellt kan jag tänka mig att shoppa dessa tyger.

Jättekul att du jobbar på med detta! Tycker det behövs lite fler aktörer på tygmarknaden. Om inte annat för att försöka få ner priserna lite.

Jenny B sa...

Jag är intresserad av alla traktorerna och de lila busbollarna.

lerolai sa...

Oh nej, nu måste jag ju övertrassera tygkontot igen :D

Gillar absolut de lila busbollarna och alla tre traktorerna, om de är trikå, vill ha vår o sommar nu och velour är för vintrigt...

Susanne sa...

Oj, instämmer med att tygkontot nog måste övertrasseras...
Lila busbollar - underbart, rött traktortyg - perfekt för fordonstokig kille med rött som favoritfärg och robottyget - intressant helt klart.
Är det interlock eller jersey för traktorer och busbollar?

Annika/Idis o jag sa...

Jag skulle vilja ha lila busbollar och lila traktorer. Kanske även robotöga. Jättefina tyger!

Syserine sa...

Jag vill ha lila traktorer! Gissningsvis 1.2 m.

Kristin sa...

Jag vill ha busbollarna! Minst en meter av varje...

Sandra sa...

Jag är intresserad av turkosa traktorer.

KlaramedK sa...

Superfina tyger!! jag tar gärna 1,5m av alla traktorer, men måste kolla med kottarna om de hellre vill ha robotar och busbollar....återkommer!

vad blir priset för tygerna förresten?

Madebycarran sa...

Superfina tyger! Busbollarna är verkligen favoriter! De övriga tygerna är superfina, men inte lika intressanta som busbollarna.