fredag 4 februari 2011

Vinterrea i butiken!

Du har väl inte missat min vinterrea i butiken?! Just nu är det 10 % på alla mönstrade tyger, inklusive mitt nya lila Iris visa! Rabatten gäller till och med på söndag den 6 februari så passa på! Några få meter av retro lejon stretchfrotté, lustiga djur och bityget finns kvar ännu.

I strömminghemmet råder febril aktivitet just nu. Nya tyger kom i veckan, och vi håller på och säljer vår lägenhet. I april flyttar vi till hus strax söder om Uppsala. Här putsas och fejar och packas för fullt inför visningar och annat. Vill du kika på hur jag huserar just nu, kolla in vår lägenhet på hemnet! Och hit ska vi flytta! Där ska jag få ett helt rum för maskiner, tyger och annat pyssel! Härligt! Och en trädgård :)

Snart ska jag blogga om sydda saker också, det finns några obloggade alster i datorn som jag inte hunnit med än. Jag lämnade in min overlock på service i förra veckan. Oj vad den går bra nu! Efter 3 år behövde den rengöras och smörjas, men butiksinnehavaren ville sälja mig en babylock istället.

4 kommentarer:

Cecilia & Busiga ungar sa...

Wow vilket snyggt och välplanerat radhus!! Lycka till med allt som flytten innebär!!

od Andulky sa...

Så himla fint hus!!!!

Karin sa...

Jag kan tänka mig att han ville det...

Moi! sa...

Vilken fin lägenhet ni har och vilket fint hus ni får!!! Badrummen såg att vara i samma stil som ni fixade till ert i lägenheten! Avundsjuk på den stora tvättstugan ni får!!!